Idag, 17 april, är det exakt fem år sen jag och Eric satt på Primrose Hill med utsikt över London, och bytte ringar med varandra. Något vi planerat tillsammans, och som jag minns med värme. Igår tog Eric ledigt för att vi skulle få en långhelg ihop, och idag tar vi det lugnt, spelar spel och ska hämta fin-mat från restaurang senare ikväll och äta här hemma. Men för att fira lite på bloggen också, så kommer här några bilder från de senaste fem åren! I maj har vi varit ihop i 8 år, men vi väntar väl lite med throwbacks till de första tre åren, tycker jag.

Här var vi kanske en timme innan vi satt på Primrose Hill, och jag visste inte exakt när Eric hade tänkt fria bara att det skulle ske någon gång under dagen. Och det var folk överallt, och jag fick lite panik när han tog fram ringarna så jag sa ”Jag tror inte att jag vill det här.” Vilket han hörde som ”Jag tror inte att jag vill det här.”, varpå vi hamnade i någon slags mini-kris för att vi missförstod varandra, haha. Han trodde att jag hade ångrat mig och jag fattade inte vad han menade och var stressad för att platsen kändes fel och sen bad jag om ursäkt tusen gånger och vi gick vidare. Sen blev det ändå supermycket bättre där vi hamnade i slutändan. Så slutet gott, allting gott!

Vi har varit i Köpenhamn….

…flyttat till vår förstahandslägenhet!

… och firat att vi fått den, med restaurangbesök.

… spenderat mycket tid i sängen, både med spel och med frukost och med annat…. eh…

… köpt inredning ihop och börjat upptäcka secondhandbutikernas förlovade värld…

… klätt upp oss och gått på bröllop…

… träffat vänners nya bebisar…

… spenderat tid i Falkenberg tillsammans, och kommit fram till att vi vill flytta tillbaka rätt snart…

… besökt den lilla delen släkt som Eric har i Frankrike!

… men framför allt…

… så har vi väldigt kul…

… åker på många utflykter…

… så skrattar vi väldigt mycket ihop. Och det är det allra viktigaste ändå. Eller är det att lägga ansiktsmask…? Nej, jag tror det är skrattet.

Jag ville bara avsluta med några förhoppningar. Om ett långt liv ihop, att vi snart kan skaffa det där huset (med trädgården) vi båda drömmer om, och att vi snart kan se fram emot att gifta oss. Älskar, älskar, älskar dig och att vi varit ett vi så länge. Det blir bara bättre med åren som går. Och i framtiden hoppas jag också på fler bilder på oss två tillsammans, för oj vad det var svårt att rota fram!

För flera år framöver, helst livet ut. Tack för fem (åtta) fantastiska år genom vått och torrt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram