Hej hej på er! Denna årets Earth Day, vilket jag såklart inte hade koll på. Jag fick feber igår. Låg sådan, men feber non the less. Så idag har jag haft psykologsamtal över video i stället, och se det gick fint det med! Annars då? Nej, men jag har varit så oerhört trött de senaste veckorna efter att kursen i skolan tog slut. Som att all energi bara släpptes ut som ur en ballong man blåst upp men inte lyckats knyta än, ni vet? Ja, precis så kändes det. Sen har jag ändå gjort en hel bunt saker, men det fastnade liksom inte riktigt på bild? Så fort jag orkar ska jag uppdatera bloggen med de senaste spellistorna från veckorna som gått utan. Eller jag har skapat spellistor, bara inte bloggat om dem.

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ville bara kika in, säga hej och dela med mig av några fina bilder. Tittade nämligen igenom en bunt gamla album på Facebook och hittade ett gäng fina bilder från 10 år sen (!) som jag tagit med min gamla kamera. Natur, natur, natur och mest blommor helt ärligt. Det och gamla kompisar, men kompisarna fick stanna på Facebook och i det förflutna. Här kommer i alla fall ett gäng bilder på blommor och sånt från 10 år sen. Puss och godnatt! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram