Spellista v14 och v15 2021

Spellistor! Oj, vad jag har haft svårt att färdigställa dem på sistone? Eller svårt och svårt… jag får ihop sisådär en 7 låtar, fastnar totalt och sen kommer jag inte på fler förrän veckan efter… Och så håller det på. Men nu känner jag mig hyfsat ikapp igen, så nu kommer här spellistor vet ni!

Vi börjar väl med den äldsta eller? Ja, men så gör vi absolut. Och den är hela två veckor gammal redan, vilket känns ganska absurt. Det var tentavecka. Det var stress. Det var ångest. Och så känns listan lite också? Men det var också ganska härligt väder, en massa kreativitet och ett gäng promenader. Fast vissa var motvilliga. Och jag tycker på något sätt att den här spellistan speglar det lite?

Jag gick för mestadels gamla låtar som kändes bekanta, med ett par nytillskott. Som Alina Devecerskis låt OKEJ, som jag inte hade hört innan men direkt fastnade för. För att jag också ville att det skulle bli okej. Att tentan skulle gå bra (jag fick VG! Det är lugnt! Jag har bara jättehöga krav på mig själv och är därför en mästare på att prokrastinera!). Men mest är det alltså gamla favoriter. Och en hel del låtar från SKAM? Men ja. Här är listan för vecka 14 i alla fall:

Och som alltid så kommer ni till spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)! Och shuffla på, förresten. Den passar utmärkt för det.

Och så veckan efter det då! Då hade jag någon slags superenergi om jag minns rätt? Eller först var jag helt slut och sen kom energin. Så var det. Och hela veckan bara städade och städade jag. På såna ställen som man kanske annars mer hoppar över? Typ att torka av lister (man måste tydligen det, det räcker inte med att dammsuga av dem…), torka lampknappar och sånt. Tråkigt, men behövligt. Sen tog vi en härlig rensning av källaren på helgen när jag ändå var igång. Inte kul, men behövligt. Och nu är där betydligt mer städat! I lägenheten är det dock kaos, för jag har fortfarande inte riktigt avslutat… Men nu var det ju musik det skulle handla om… eh…

Listan! Ett gäng favoriter från förr, men mest av allt – nysläpp! Min absoluta favorit MARINA släppte en singel med två låtar och blir därmed första gången i år som samma artist eller band har med två låtar i samma lista. Jag försöker undvika det så långt det går, men jag varken kunde eller ville välja. Åh, kanske årets storfavoriter? Lyssnade på singeln hela vägen till och från psykologen på torsdagen när de hade kommit. Och sen la jag för ovanlighetens skull till några av Spotifys egna förslag i listan, som Phoebe Bridgers och The Ophelias. Och just Phoebe Bridgers-låten blev en annan storfavorit i veckan! Riktigt, riktigt bra. Sen har den fyllts på med de tre sista låtarna den här veckan, och det känns verkligen i mig, men kanske inte är så tydligt för någon annan? Så nu vet ni det.

Och ja, ni kommer alltså till även denna lista genom att antingen klicka på bilden eller genom att klicka (här)! En svinbra lista att lyssna på i ordning, tror jag. Den går liksom bra att lyssna på från start till slut och sen om igen från början. Rekommenderar!

Och det var de spellistorna. Jag hoppas ni hittar något ni gillar. Rekommenderar som sagt verkligen MARINAs nya. Så jäkla bra. Och nästa veckas spellista tror jag redan är en ny favorit som hel spellista, så jag ser fram emot att posta den om ett par dagar! Kram på er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram