Spellista v17 2021

Spellista v17 2021

Jaja, jag vet, vi har precis gått in i vecka 19, men jag ligger lite efter. Ibland är det bara en sån vecka när jag inte ens sitter vid datorn om jag inte måste, och en sån blev det visst förra veckan. Jag som annars var ikapp igen, hehe. Men här är alltså spellistan jag satte ihop för vecka 17! Och den är svinbra, om jag får säga det själv. Och det får jag ju!

Jag hade lite av en PMS-vecka vecka 17, vilket gjorde att jag var ungefär 0% sugen på att blogga. Eller sitta med telefonen. Eller ja, osugen på allt faktiskt. Jag började skriva ett inlägg om det, men det blev bara en lång klagomur, så jag låter det ligga och marinera lite i utkast-mappen så länge. Det kommer ju en ny PMS-vecka när som helst liksom! Men i alla fall, en ganska kass vecka rent humörmässigt, och jag satte ihop listan lite utefter det. Med lugn musik, några peppiga låtar, och sen lite lugn igen. Mest lugn, faktiskt. Och den här listan är perfekt sammansatt från första låten till sista – tycker jag. En mjuk övergång mellan låtarna, helt enkelt. Sånt som man kan behöva när man har PMS.

Som vanligt kommer ni till spellistan antingen genom att klicka på bilden, eller genom att klicka (här)! Den här listan passar som sagt bäst att lyssna på från början till slut för en mjuk övergång. Så det rekommenderar jag verkligen!

Hoppas ni har en fin vecka och att vädret är snällt mot er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram