Spellista v18 2021

Spellista v18 2021

Snart ikapp!? Ja, här kommer förra veckans spellista. En mens-vecka när jag mest av allt behövde lite lugn och ro, helt enkelt. Och stundtals lite pepp. Jag inser ju mer året går att jag verkligen är humörstyrd när det kommer till musik. Jag visste ju det till viss del, men att märka det såhär tydligt är verkligen spännande!

Den här veckan är det en salig blandning med låtar som för mig är vårkänsla, lite minnen och allt som är lugnt och fint. Men också starka texter, en ny favorit, och lite glädje. Jag har egentligen inte så mycket att skriva om själva listan, jag tror att den blir allra bäst att bara lyssna på!

Som alltid kommer ni till spellistan antingen genom att klicka på bilden, eller genom att klicka (här).

Hoppas ni har en fin och mysig långhelg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram