Spellista v19 2021

Spellista v19 2021

Förra veckans spellista! Nu på en blogg nära dig. Eh. Ja. För nu är det dags att visa upp just det – förra veckans spellista. Och jag insåg precis att jag glömt att göra spellistan för vecka 18 offentlig, så har ni undrat över den så är den också öppen nu! Säg jättegärna till om jag missat det, för jag tänker inte alltid på att ingen annan kan se den förrän jag ändrar inställningarna. Men, förra veckan!

Jag visste att vi skulle hem till Falkenberg, och jag kände direkt att jag hade rejäla vårkänslor. För nu är ju den bästa tiden av våren – försommaren, eller senvåren, eller vad vi ska kalla den. Normalt sett är ju maj både den vackraste och den stressigaste månaden på året. Det känns som att allting alltid ligger i maj när det kommer till skola och jobb – avslutningar, deadlines, projekt som ska sammanfattas, nya saker som ska planeras inför sommaren och hösten, eller som ska avslutas innan sommaren börjar. För att inte tala om alla saker på helgerna, som konstrundor och evenemang och jag vet inte vad. Inget sånt i år, såklart, men förut.

Så spellistan speglar gamla favoriter. Sånt jag lyssnat på i just maj, tidigare år. Det mesta är runt 10 år gammalt, från en av mina första spellistor på Spotify (en hemlig en), men några är nyare än så. Den är glad, peppig, och känns ganska vårig. Som jag kände i förra veckan, alltså!

Som vanligt så kommer ni till spellistan genom att klicka på bilden, eller genom att klicka (här). Väldigt shuffle-vänlig om jag får säga det själv!

Hoppas er vecka har börjat fint, att helgen blir ännu bättre och att våren drar er med sig på samma sätt som den drar mig med sig. Kram på er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram