Spellista v21 2021

Spellista v21 2021

Spellista! Förra veckans, alltså. Denna veckans spellista är under konstruktion och innehåller för närvarande blott 4 låtar. Det låter mycket bättre i procent – veckans spellista är för tillfället 40% färdig. Men förra veckans spellista är klar! Och den innehåller 100% – alltså 10 låtar! Precis som varje vecka.

Förra veckan var det PMS-vecka deluxe, och sen kom mensen på det, alltså var jag kanske inte på strålande humör direkt. Men jag satte ihop något som kändes ganska bra i magen ändå. Först var jag fast i Eurovision fortfarande, och började med att lägga till vinnaren efter att jag fick reda på att nej, det var inget knark inblandat. Viktigt för mig, i den mån jag kan kontrollera det. Som om man vet särskilt mycket om de man lyssnar på egentligen? Absolut inte, men ja. Viktigt för mig ändå! Sen gick jag över i lite nysläpp som Spotify rekommenderade utifrån artister och band jag brukar lyssna på. Och så började jag titta på Riverdale igen, för att se vad jag faktiskt tycker om de sista säsongerna (spoiler: inte särskilt bra, helt ärligt). Musiken i Riverdale är det oavsett inget fel på. Så en favoritlåt från serien fick vara med i listan. Och så lite filler på slutet som kändes bra i stunden när jag satt och sydde i söndags. Bra så!

Och som alltid kommer ni till spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här). Den är väldigt shuffle-vänlig, för övrigt!

Hoppas ni har en fin vecka! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram