Jag följer en ganska stor bunt personer och personligheter på Instagram. Närmare bestämt 189 stycken. Några har jag följt sen 2012 när jag först skaffade instagram, andra började jag följa nu i veckan. Vad alla har gemensamt är att jag tycker om deras innehåll och att de postar minst några gånger i veckan (eller är en nära vän – antingen eller eller både och).

Väldigt ofta föredrar jag dessutom konton som inte har så många följare, för att de oftast känns mest genuina. Antingen det eller så postar de riktigt, riktigt bra innehåll, oavsett om det är bilder, tänkvärda saker eller något annat jag fastnat för. Men idag tänkte jag att vi skulle ta en titt på några av mina lite mer okända favoriter på instagram.

creeryan

Ett instagramkonto som är tillägnat makramé-amplar! Hon har det här kontot för sitt företag, och jag tycker bilderna är så himla fina, och amplarna med! Blir så inspirerad till att knyta lite när jag tittar in här!

alexsembroidery

Alex broderar massa fina grejer, mycket geometriska djur, ord och blommor, och så säljer hon på Etsy om man vill ha nåt! Mest gillar jag att hon känns så genuin och gör så fina grejer.

juliacaesar

Julia har en blogg jag följt länge, men den uppdateras inte numera. Hon instagrammar sina resor, och hon tar makalöst vackra bilder! Vackert, och värt att följa trots sporadiska uppdateringar.

_emma_m

Ett av mina senaste fynd! Emma älskar Skandinavien (som synes på hennes profil), och det märks! Här finns vackra bilder från Köpenhamn och Paris, och jag älskar estetiken på det här kontot. Vackert, helt enkelt.

mickeythewhale

Ett konto som jag har följt sen länge tillbaka. En väldigt anonym person som jag fått för mig reser en del, och som postar vackra bilder på vyer, städer och natur. Längre bak i arkivet finns bland annat Edinburgh.

pearlplatt

Hur jag hittade till Anna minns jag inte riktigt, men jag har följt henne i evigheter. Rätt länge blandade jag ihop henne med Wilderness-Sara, för att de hade samma frisyr och samma glasögon, samt tog bilder på ungefär samma saker. Jag gillar att här är så himla högt och lågt!

ericsmedlund

Eric är nog den enda killen jag följer på instagram. Mest för att han tar så fina bilder, men också för att han verkar så genuint trevlig. Gillar allra mest hans matbilder!

louise_eaton

Fick tips om detta kontot av Kajsa för några år sen, och gillar det verkligen! Här samlas fikabilder med bilder på miljöer i England. Allra mest York, vilket jag tycker verkar vara en otroligt mysig stad!

johanne_nyborg

Ett av flera norska konton jag följer. Av någon anledning håller många konton där väldigt hög kvalité på sina bilder. Älskar estetiken på det här kontot och följer mest på grund av fina bilder.

sagedamara

Också ett nyare fynd! Hittade i samband med någon # som gällde växter, och det var därför jag fastnade! Vackra bilder, och flödet ser alltid så ordnat och fint ut.

 

Och det var 10 lite mer okända favoriter på Instagram! Har du någon att tipsa om?

4 svar till ”10 favoriter på Instagram du kanske inte sett förut”

  1. Profilbild för Rebecca

    jättebra tips!

    1. Profilbild för Beatrice

      Tack! Hoppas du hittade nån fin att följa <3

  2. Profilbild för Emilia Westerström
    1. Profilbild för Beatrice

      Hehe, jooo…. för mig i alla fall! Rensar ständigt pga så himla mycket att jag blir trött i skallen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram