Jag fyller år! Tjugotre år, för att vara exakt. Och titeln, ja, alltså… Förra året låg jag med hög feber och hade kräkts dagen innan min födelsedag, så mitt välplanerade och fancy inlägg jag hade tänkt skriva då föll liksom bort. Jag som verkligen, verkligen hade tyckt det var sådär töntigt kul att ha en Taylor Swift-lyric som rubrik. SÅ! Nu gjorde jag det i år i stället. Hehe.

Jag har tänkt ta lite bilder själv, satte upp ballonger jag köpt med tejp på väggen, tejpade upp lite snittblommor som vi redan hade i vaser runt om i lägenheten och så…

… ställde jag upp stativet (som är utan handtag för det har ramlat av…) och satte på kameran och ställde in allt som jag ville ha det. Sen insåg jag att Eric var tvungen att hjälpa mig ställa in skärpan. Så han kom in och hjälpte till och så letade vi upp min självutlösare….

… och så skulle jag fota mig själv! Men den fungerar såklart inte. 10 meter sladd, knappt använd, och den har bara lagt av. Nu är den visserligen säkert 6 år gammal, men ändå så tråkigt när man hade behövt den.

Så Eric fick hjälpa till igen! Sen stod jag där framför väggen, på olika sidor av mina upptejpade dekorationer och gjorde miner och poseade och hade mig. Kände mig mest oerhört fånig, men några fina och roliga bilder blev det ju trots allt!

För nu, från och med 11 ungefär idag, så är jag 23 år gammal! Tjugotre? Tjugotre. Och det känns… så himla absurt. För jag känner mig allt som oftast inte så vuxen. Kanske som att jag är max 20, men absolut inte närmre 25 än 15. Så att fylla år ännu ett år känns alltid lika konstigt. Nu är det ju bara 2 år kvar till 25?! Och då är man halvvägs till 50, osv, osv…

Men så är det alltså. Min födelsedag. Idag fyller jag tjugotre. Idag hoppas jag på att solen skiner, eller att det i alla fall inte regnar. Jag hoppas på att Eric väcker mig med något fint på sängen, och på att vi hinner det vi vill göra. För tack och lov är jag ledig idag. Fint prickat med tanke på förra årets katastrof-lördag alltså.

Jag hoppas ni får en fin dag, för det ska jag verkligen försöka ha! Kram på er <3

15 svar till ”I don’t know about you, but I’m feeling twenty….. three?”

 1. Profilbild för Louie
 2. Profilbild för Anna María

  Hurra och stort grattis!! Hoppas dagen blir kalasbra!

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack fina du! Det var en väldigt bra dag faktiskt!

 3. Profilbild för Emilia Westerström

  ÅH! Grattis!! Gillar verkligen dina upptejpade alster, men inte alls grejen med att man snart är 25? Whats up with that

  1. Profilbild för Beatrice

   TACK! Hehe, ja, visst blev det rätt fint ändå?! Bra backdrop! Och nej, what’s up med att det är så?? Fattar inte alls 🙁

 4. Profilbild för Mikaela

  Grattis!! Superfina bilder! Kan lugna dig med att 25 är en bra ålder, det är nu när man är närmare 30 än 25 det börjar kännas lite jobbigt 😀

  1. Profilbild för Beatrice

   TACK! <3 Haha, men oj… vill inte ens tänka på det där alltså, haha! Vem fan är vuxen liksom? 😀

 5. Profilbild för Mikaela

  Och du har ju dessutom två hela år kvar till 25, en evighet ju 😉

 6. Profilbild för joré

  Grattis på födelsedan hörredu!! <3 + så kul grej med blommor på väggen!

  1. Profilbild för Beatrice

   TACK! <3 Och visst blev det fint?! Ren chansning från min sida, haha!

 7. Profilbild för Linnéa

  Grattis!! Hoppas att du har haft en bra dag 🙂 Fick nästan lite ångest när jag läste inlägget, har inte ens reflekterat över att det bara är 2,5 år kvar tills jag fyller 25 :O

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack!! Den blev riktigt bra faktiskt! Och ja, alltså… man tänker inte på hur fort tiden går ibland, så himla absurt!

 8. Profilbild för Wilda

  Åh så fina bilder! Gillar den sista så mycket! <333 Och grattis igen i efterskott! Hoppas att dagen blev superfin. Jag som fyller 30 i år har helt tappat tron på att siffror kan säga något om ålder, haha.

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack!! <33 dagen blev riktigt bra, verkligen! Haha, det är nog så! Jag har alltid både känt mig yngre och äldre på samma gång, så det är nog verkligen inte någon bra indikation på hur mogen man är, om inte annat! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram