Min favoritlista är tillbaka igen! Faktum är att detta inte bara är min favoritlista, det är också liveblogg skriven prick just nu när det kommer ut ni får läsa idag! Vilket jag ju faktiskt gör rätt sällan, trots att det är kul. Så liveblogg it is! Här får ni lite uppdatering i favoritformat, och så ett litet gäng (äsch, fyra) bilder på saker som inte riktigt fått plats.

En sån där magisk böna i liten konservburk man kan köpa på TGR ni vet? Det är en sån här! Som nu har blommat, har fler blommor på gång längre upp och som nu producerar inte bara en ny böna utan en hel bönskida!??!?! Så himla knäpp och rolig växt, väl värd 20 spänn!

fyra saker jag ska göra idag
rensa oändligt antal bildmappar för att få plats på datorn
städa lite i sovrummet
dricka massor av vatten
redigera bilder från Klaras möhippa (!!!)

En liten, och den enda ni får, sneak peek på Klaras fantastiska klänning som jag följde med henne för att hämta i måndags. Den är så otroligt vacker, och hon är så fin att jag blir tårögd bara jag tänker på det. Om typ tre veckor är det bröllop!

fyra saker jag ska göra i veckan
ostbricka + jordgubbar + trädgårdsprogram med Eric på midsommar
testfotografera inför ett bröllop
storstäda lägenheten
vila lite mellan allt och bli helt frisk

Lite vardagsrealism kanske? Från förra helgen när jag inte ens orkade ta ut disken utan lät den stå i sängen, tillsammans med nässprayen som tog slut och snorpappret som döljer sig lite i den bakre skålen. Behöver jag ens påpeka att det också regnade och att jag hade otroligt tråkigt? Heh.

fyra saker jag lyssnar på just nu
vår gnisslande fläkt
min 2012-lista på Spotify
fiskmåsarna på gården som äter våra sopor
mitt eget knaprande på tangenterna på datorn när jag skriver det här

Och mitt lilla fynd från Malmö Garden Show! Som jag ska blogga mer om en annan dag, men den här lilla alltså. Tror jag hypeade sönder den lite i alla mina flöden när jag hittade den alltså. 50 spänn och så var den min! Kalanchoe Tomentosa <3

fyra saker jag önskar mig
att sommaren blir fin
motivation till att yoga mer igen
samma väder ute som idag (alltså typ 18 grader och sol) fler dagar
att jag hinner hem till Falkenberg några dagar i nästa vecka