I mars förra året åkte vi i Monthly Makers-gänget till Karlsborg för att ha första träffen för året. Sandra som var med oss i gänget då bor där, och hade ordnat så att vi kunde bo på ett bed and breakfast i stan. Jag filmade hela resan då, men det blev aldrig av att jag klippte ihop nån video. Nu har Sandra officiellt slutat blogga, och jag tyckte det skulle vara ett fint avslut att blogga om och lägga upp Karlsborgs-videon till hennes ära. Att få visa det fina vi var med om i Karlsborg.Visa Karlsborg. Ur mitt perspektiv.

Så här är den – en sorts resevlogg från när vi åkte till Karlsborg med Monthly Makers-gänget! Och med detta erkänner jag väl också att jag försöker mig på det där med Youtube igen. Målet i början är en video varannan vecka, sen får vi se vad jag lyckas med, hinner och har lust med. Kanske utökar jag, kanske minskar jag till en i månaden. Men lite video blir här alltså snart!

Det var en fin resa, och det var så kul att få träffa alla! Till Karlsborg lyckades vi vara 8 av 12, vilket lite är minimum när vi träffas egentligen. Jag hoppas att vi får till något i höst också, för när jag tittar på detta blir jag otroligt sugen på att träffa alla igen! Kanske blir det här nere i Skåne nästa gång? Vem vet!

Jag vill också passa på att tacka Sandra för alla fina år sen jag hittade till hennes blogg hösten 2014. Redan från början imponerade hon. Hon är en så fantastisk person, både på bloggen och i verkligheten, och jag ser verkligen upp till henne.  Jag önskar henne all lycka till i framtiden, och hoppas att jag snart kan åka och hälsa på i Karlsborg igen!