Jaha, nu sitter jag här. I värmen med fläkten på full fräs ett par meter bort för att överleva. Lite kanske jag överdriver, men jag är verkligen inte gjord för sånt här väder. Alls. För en stund sen tog jag två alvedon för migränen som börjar smyga sig på för tredje kvällen i rad. Och så trodde jag ju faktiskt att jag redan hade bloggat idag, hehe. Därav titeln på inlägget.

Så istället för att göra något komplicerat av det tänkte jag bara kika in, säga hej och berätta snabbt om min dag.
Idag har jag:

Vaknat sent och suttit vid datorn
Tittat en massa på Youtube, framförallt på withwendy
Ätit lunch med Eric
Tittat på några avsnitt av The Legend of Korra
Promenerat till biblioteket i värmen
Suttit och bläddrat i böcker
Lånat hem två böcker om virkning och en om förvaring
Promenerat hem igen i värmen
Virkat lite på projektet som syns på bilden
Ätit kvällsmat med Eric
Tittat på ytterligare några avsnitt av The Legend of Korra
Kommit på att jag måste blogga idag
Satt mig vid datorn för att skriva det här inlägget

Så! Det var min dag. Vad har ni gjort idag?

2 svar till ”7/100 – hoppsan, jag glömde visst.”

  1. Profilbild för Linnéa

    Har också haft lite smygmigrän de senaste dagarna även om den inte brutit ut helt. Min dag idag har bestått av jobb, lite rast med stickning, mer jobb och sedan lite Greys Anatomy på soffan efter jobbet.
    Är du också ett fan av Avatar the last airbender och Ledgend of Korra? ? Är typ mina favorit tecknade serier. Längtar lite efter att de skall göra en live action på Netflix av ALTA. Hoppas den blir lite bättre en den rätt så värdelösa whitewashing adaptionen som kom för ett par år sedan.

    1. Profilbild för Beatrice

      Låter ju ändå som en skön dag, minus migränkänningarna såklart! Och ja! Eller, jag har inte sett Korra innan, men Eric var sugen på ATLA och hade sett första säsongen av Korra innan. Så nu har vi börjat på säsong 4 av Korra, och den är verkligen jättebra! Föredrar visserligen allting Aang, men kul att det kom nytt och mer och att man får lära känna nya och gamla karaktärer! 😀 Såg aldrig den filmen faktiskt, men har bara hört skit om den, så avstår nog även i fortsättningen, hehe. Håller tummarna för Netflix-serien!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram