Det blev tyst här. Eller tyst och tyst, det blev en ovillig paus. Och det sista inlägget jag skrev kom inte upp på Bloglovin, upptäckte jag flera dagar efter att jag publicerade det. Så har ni inte läst det och vill läsa det, så finns det här.

Men den största anledningen till tystnaden är trots allt inte Bloglovin, trots att de ännu inte svarat på mitt mejl. Nej, det är att jag konstant fyller min dator såpass till bredden full med bilder att jag inte ens kan redigera de som redan ligger på den. Och uppå det gör jag precis samma sak med telefonen, med resultatet att den är full, datorn är full och jag har inget utrymme kvar någonstans.

Eller, det är inte riktigt sant. Jag har en extern hårddisk och en stationär dator att föra över till – men när skrivbordet är lite för stökigt får jag inte plats att göra det och skjuter därför alltid upp det. Nu gick det lite för lång tid igen, och datorn vägrade alltså samarbeta = inga blogginlägg. Men nu så! För nu sitter jag faktiskt med överföringen as we speak. Eller as I write, kanske. Och med blogglängtan så det bara skriker om det! Och en hel del fint och kul att visa, såklart.

Så bear with me. Det är på gång igen. Också: TACK! Till alla er som signade upp sig på mitt nyhetsbrev! Om någon missat det har jag alltså släppt ett nyhetsbrev med fokus på böcker och läsning, som jag skickar ut den 15:e varje månad från och med nu i januari. Om ni vill få det i era inboxar varje månad går det fint att signa upp sig här!

Och det var alles för just nu. Jag återkommer senast om ett par dagar igen med färskt material och en fullt fungerande dator! Woho!

Hur har ni haft det när jag varit borta?