Det blev tyst här. Eller tyst och tyst, det blev en ovillig paus. Och det sista inlägget jag skrev kom inte upp på Bloglovin, upptäckte jag flera dagar efter att jag publicerade det. Så har ni inte läst det och vill läsa det, så finns det här.

Men den största anledningen till tystnaden är trots allt inte Bloglovin, trots att de ännu inte svarat på mitt mejl. Nej, det är att jag konstant fyller min dator såpass till bredden full med bilder att jag inte ens kan redigera de som redan ligger på den. Och uppå det gör jag precis samma sak med telefonen, med resultatet att den är full, datorn är full och jag har inget utrymme kvar någonstans.

Eller, det är inte riktigt sant. Jag har en extern hårddisk och en stationär dator att föra över till – men när skrivbordet är lite för stökigt får jag inte plats att göra det och skjuter därför alltid upp det. Nu gick det lite för lång tid igen, och datorn vägrade alltså samarbeta = inga blogginlägg. Men nu så! För nu sitter jag faktiskt med överföringen as we speak. Eller as I write, kanske. Och med blogglängtan så det bara skriker om det! Och en hel del fint och kul att visa, såklart.

Så bear with me. Det är på gång igen. Också: TACK! Till alla er som signade upp sig på mitt nyhetsbrev! Om någon missat det har jag alltså släppt ett nyhetsbrev med fokus på böcker och läsning, som jag skickar ut den 15:e varje månad från och med nu i januari. Om ni vill få det i era inboxar varje månad går det fint att signa upp sig här!

Och det var alles för just nu. Jag återkommer senast om ett par dagar igen med färskt material och en fullt fungerande dator! Woho!

Hur har ni haft det när jag varit borta?

2 svar till ”En jäkla massa datorkrångel och problem med Bloglovin.”

 1. Profilbild för Orsakullan mamma vid 20, specialpedagog

  Hej!

  Jag har Bloglovin problem och letar efter någon som kan hjälpa mig. Min bloggs inlägg kommer inte in där, trots att jag letat i diverse koder. Hur gjorde du för att BL-inläggen skulle synas igen? Hoppas du kan hjälpa mig :). Hälsningar
  Madeleine

  1. Profilbild för Beatrice

   Hej!
   Jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa till mer, men jag har inte heller hittat någon lösning. Det är bara ett inlägg som försvunnit för mig, och jag mejlade deras support om det men har inte fått något svar. Det är snart en månad sen, dessutom. Men jag är tyvärr inte så bra på kod heller, tyvärr. Men det är ju en RSS-läsare, så kanske det blivit fel där någonstans? Hoppas innerligt det löser sig för dig fort! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram