Listor

fyra gånger fyra plus fyra #9

Så, då var det dags att skriva igen, och jag önskar så att jag fick plats med alla bilder, tankar och saker jag ville berätta i bara ett inlägg. Men som vi alla vet så blir det för långt och är omöjligt. Så jag börjar med fyra små ljusglimtar, och sexton små saker som är lättare att formulera. Under tiden gör jag backup på alla bilder, så att jag alldeles snart kan blogga lite igen. Sakta men säkert. Här är min favoritlista så länge.

Magiska solnedgångar som jag numera bara ser i speglingen i fönstren på andra sidan gatan.

fyra saker jag ska göra i veckan
sy om min avslutade Solee Top som blev sådär
spendera några dagar i Falkenberg
städa lite hemma
avsluta presenterna till Kajsas son som fyller ett i juli!

En utomhusfrukost på gården i slutet av maj, med färsk croissant från Söderberg & Sara, syrén från busken på gården, och en stund med akvarell och läsning. Ljusglimtar.

fyra saker jag gjort idag
tittat på Youtube
lyssnat på dagens sommarprat
ätit rester till lunch
sovit till 11

Några veckor om året, både på våren och hösten, så speglas ljuset från fönstren på andra sidan gatan genom kristallkronan och skapar små regnbågar över hela väggen i vardagsrummet. Som magi. Fast fysik.

fyra saker jag gillar just nu
Sommar i P1
vädret, stundtals
Sybingo med Sypeppen
mitt konstanta behov av att skapa

Ännu en magisk solnedgång, denna gång från köksfönstret.

fyra planer för morgondagen
köpa smalare resårband
sy om min Solee Top
skriva packlista
slå in paket

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linnéa 6 juli, 2020 at 09:58

  Vad god din frukost såg ut att vara! Önskar att det vore lite bättre väder nu så man skulle kunna äta lite utomhusfrukost. Och det skall bli kul att se vad du skapar nu under sybingon!

  • Reply Beatrice 7 juli, 2020 at 19:11

   Den var magisk! Önskar mig också fler utomhusfrukostar, och hoppas på många såna i Falkenberg de kommande veckorna. Men nöjer mig med uterummet om det är det jag får, hehe. Och tack! Det ska bli kul att skapa lite mer textilt (som om jag gör typ något annat), och förhoppningsvis fota och blogga om det lite mer!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.