Jag har sån ångest just nu. Den ligger liksom lite konstant över mig vad jag än gör, roligt som tråkigt som jobbigt. Släpper inte riktigt taget. Dessutom är jag väldigt trött. Som att åtta ordentliga timmar inte räckte. Som att jag sover konstigt eller sämre än jag tror. Jag vet inte. Vi får väl se. Jag går i alla fall och pratar med någon nu. Har varit där två gånger och det känns bra än så länge. Men det finns så mycket att prata om, och det finns så lite tid. Men i grund och botten känns det ändå bra.

Och det här inlägget är ungefär allt jag orkar få ur mig just nu. Men jag tänker ofta på bloggen och känner i en mikrosekund att jag vill skriva. Redigera bilder. Få ur mig någonting. Och sen så tar ångesten vid och det tar stopp. En otroligt frustrerande känsla, helt ärligt. Men här är… något! Hej, jag är kvar här. Uppdaterar lite mer frekvent på instagram, om ni inte följer mig där än. Men nu till listan!

En vy som inte längre finns. Skuggorna i taket ovanför lampan. Nu är växten nerklippt och styckad i bitar och delvis såld…

fyra saker jag stör mig på just nu
– att vårt internet och min dator inte riktigt vill samarbeta.
– att jag hittat trips på massor av växter här hemma (inlägg kommer… kanske)
– att min ångest vägrar släppa.
– att jag missar sånt jag vill göra för att jag inte orkar.

Vi har varit uppe i Falkenberg igen och hjälpt Erics lillasyster att flytta!

fyra veckoplaner
– träffa min psykolog
– sälja ett par sticklingar av min tetrasperma
– göra klart någon sorts projekt till månadens sypepp
– vila, andas, ta det lugnt

Jag har köpt och slagit in ett paket till min kusin som fyllde 13!? Ja, han fick en växt. Till sitt nya sovrum. Tror och hoppas den ska passa perfekt där!

fyra tips att lyssna på
P3 Musikdokumentär: Amy Winehouse – Tillbaka till mörkret
P3 Historia: Wu Zetian – Kinas enda kvinnliga kejsare
P3 Historia: Hedvig Elisabeth Charlotta – hovkrönikören som intog tronen
On the Ledge Podcast – Ep. 154: The Price of Rare Plants

Och så har jag och Eric varit ute och promenerat och han tog några bilder på mig. Jag kan verkligen inte stå framför en kamera utan att fjanta? Så obekväm.

fyra växter som inte verkar ha trips än
– min Porslinsblomma som härstammar från farmors. Tack och lov.
– min Monstera i sovrummet. Eller allt i sovrummet, faktiskt.
– min Rhaphidophora tetrasperma som jag klippt ner nästan helt ändå.
– min Begonia tamaya som vuxit sig stor och fin från en stickling från Alicia.

Och det var det för denna gången. Vi får se om jag snart klarar av att blogga lite mer igen. Har några inlägg jag skulle vilja skriva, om vi säger så. Nu ska jag äta lunch och fylla i min aktivitetsdagbok! Hoppas ni har det fint <3

2 svar till ”Fyra gånger fyra plus fyra #10”

 1. Profilbild för Linnéa

  Tråkigt att så många av dina växter fått trips! Hoppas det inte sprider sig mer till dina andra växter.

  Avsnittet om Hedvig Elisabeth Charlotta ligger i min lista med avsnitt att lyssna på. Jag ligger så efter med alla historia poddar jag lyssnar på. Jag har haft en ljudboksoeriod nu istället och lyssnat på minst en bok i månaden istället.

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja, det var en lite för tung sak som bara hamnade ovanpå allting liksom. Tror jag har lyckats rädda det mesta, tack och lov! Det är en del jobb kvar, men det löser sig väl…

   Kul med ljudböcker! Jag har jättesvårt för det, det är något med koncentrationen alltså… Läser ofta om meningar flera gånger när jag är lite trött, och har svårt att inte zona ut, hehe. Men just SR tycker jag har himla många bra poddar just nu! Lyssnar igenom alla avsnitt av både P3 Historia och Stil i P1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram