Spellista v3 2021

Spellista v3 2021

Veckans spellista! Lite försenad på bloggen, men egentligen färdig sen i onsdags. Den här veckan speglar den onekligen mitt humör. Med allt vad det inneburit en PMS- och mensvecka.

I början mest lugnt och ganska stilla, i mitten ganska… irriterat och låt bli mig-humör, och i slutet stilla igen. En salig mix, helt enkelt! Också årets hittills kortaste spellista, bara strax över en halvtimme lång. Lagom för nästan allt, med andra ord.

Du kommer till spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)! Som vanligt ligger låtarna i uttänkt ordning, men det är också fritt fram att sätta på shuffle såklart.

Hoppas att ni har en fin helg och att den fortsätter så! Har ni missat någon spellista eller vill titta bakåt i arkivet (som än så länge är ganska litet), så hittar ni alla samlade i kategorin Musik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram