Spellista v6 2021

Veckans spellista! Och vilken vecka det är, för jag har haft så mycket att göra att jag inte har hunnit blogga alls. Och på det så fyller jag år idag!? Jajamän, 27 år gammal blir jag idag. Och spellistan speglar faktiskt lite allt möjligt. Alla samtal jag haft i veckan, att jag fyller år, och det allmänna humöret – ganska bra!

För det har hittills varit en ganska bra vecka, och det är ju väldigt skönt! I början var det fullt med snö överallt, och det har varit kalla soliga dagar hela veckan. Först idag är det plusgrader ute, och jag väntar på Kajsa med familj för att fira lite födelsedag. Enkelt, mysigt, lågmält. Som jag gillar det, helt enkelt!

Spellistan hittar ni som vanligt genom att antingen klicka på bilden eller genom att klicka (här)! Passar utmärkt att shuffla den här veckan, jag tyckte nästan den blev allra bäst så, faktiskt!

Hoppas ni har en fin helg, kram! <3