Spellista v7 2021

Spellista v7 2021

Veckans spellista! Den är färdig och jag tycker den är ganska bra, faktiskt. Eller det gör jag väl varje vecka, men varje vecka känns den nya spellistan lite extra speciell. Den här veckan har redan varit väldigt spännande, för jag har nämligen börjat skolan igen! I en ny klass, med allting digitalt för första gången någonsin, och med en kurs jag inte läst på fyra år. Jag läser om en kurs, alltså. Specialpedagogik, som är en otroligt viktig och intressant kurs som jag tyvärr inte mådde bra nog för att klara av förra gången. Mitt i flytten faktiskt, men det är en annan historia. Nu är det spellista som gäller!

Så skola, och så har jag varit på förvirrande bra humör i flera veckor. Med ork jag inte ens minns senast jag hade, och ja. Det känns ganska bra, med andra ord. Trots stunder av mensvärk, hehe. Så spellistan speglar lite allt det. Skolan – att jobba på flera timmar om dagen, att vakna och vara glad, att ha lite extra ork och ja, att det är rätt bra faktiskt.

En lite extra rolig anekdot kanske, är att en av låtarna i veckans lista faktiskt var min alarmsignal på telefonen på högstadiet! I sexan, tror jag, för det var då jag fick min första egna mobiltelefon. Sweetness av Jimmy Eat World, och trots att den är ganska upptempo vaknade jag… sisådär bra av den. Den och allt annat, för jag sov löjligt tungt. Och gör fortfarande, förresten.

Så spellistan innehåller allt från gamla klassiker till favoriter från filmer till gamla väckarklocks-låtar!

Och som vanligt kommer ni till spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)! Den här veckan har jag inte testat att shuffla listan, så för min del rekommenderar jag att lyssna i ordningen låtarna ligger i.

Hoppas ni får en fin vecka och att snön inte är slask hos er som den blivit här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram