Tjugo Frågor-lista

Jag har varit inne i en riktig bloggläsar-fas den senaste veckan, och när jag satt och bläddrade och läste så såg jag att Joré hade taggat mig för att svara på en lista! Självklart, skrev jag, och nu är det dags. Här kommer en liten lista med diverse frågor och svar!

Vilken bok läste du senast?
Det beror väl på hur man ser det, men boken jag senast läste ut är Det Falska Ansiktet! Boken jag läser just nu är Räddaren i nöden av J.D Salinger (klassikern som på engelska heter Catcher in the Rye), men den tar lite tid tyvärr. Annars läser jag kurslitteratur och den senaste boken där var en bok om Specialpedagogik som är skriven av Kristian Lutz!

Hör ananas hemma på pizza?
Det blir ett solklart JA på den! Ananas hör hemma på förvånansvärt många ställen?

Du har fjärrkontrollen. Vad tittar du på?
Hm… Jag tittar inte så mycket på TV just nu. Men något som nästan aldrig slår fel är brittisk TV! En härlig Morden i Midsommer-deckare, ett antikprogram eller varför inte lite husletande på landsbygden?!

Vilken är din favoritsäsong?
Kanske senvår eller sensommar? Jag gillar inte riktigt varken värme eller kyla och är sådär jäkla svenskt lagom. I alla fall när det kommer till väder, hehe. När det är härligt krispigt på morgonen men varmt på eftermiddagen är mina bästa årstider!

Vilken av dina Facebook-vänner bor du närmast?
Ja, det är väl Eric…? Som jag bor med, alltså. Annars vet jag faktiskt inte, jag har inte 100% koll på var alla gamla klasskompisar bor för tillfället.

Har du bra inflytande?
Över vem och vad, haha? Men jag skulle väl säga att jag generellt är ganska realistisk och kanske en sund röst om någon ber om hjälp. Eller det hoppas jag, såklart!

Senaste konserten du var på?
Herregud, sånt minns jag inte ens när man gjorde senast…. Kanske något på Malmöfestivalen 2019?? Jag (och detta brukar reta en del) tycker faktiskt inte så mycket om livemusik. Jag gillar inte trängseln, alla intryck och har svårt för att det inte låter som det brukar (på inspelningen alltså). Nej, det är faktiskt inte riktigt min grej!

Om du kunde prata med vem som helst, vem skulle det vara?
Generellt så är det nog den äldre generationen. Jag försöker ringa och prata med farmor lite då och då för henne saknar jag väldigt mycket! Men det skulle vara spännande att prata med farfar och med mammas adoptivföräldrar som jag aldrig fick chansen att träffa.

Vad var det senaste du stoppade i munnen?
Äppeljuice! Och en Skogaholmslimpmacka med Nötkräm på. Mmmm.

Sover du naken?
Ytterst sällan och aldrig på vintern. Allra helst sover jag året runt i t-shirt och trosor, men ibland på vintern smyger det sig in ett par stickade sockar och ibland ett par underställsbyxor…

Favoritplats du varit på?
Jag får nog ändå säga Larrey? Där vi var våran 2018. Dit skulle jag gärna åka igen, om vi säger så! Annars är min favoritplats uterummet hos Erics föräldrar. Där kan jag spendera timmar på somrarna!

Hur länge stannade du uppe igår?
Relativt (ovanligt) sent för att vara jag. Tror jag somnade strax efter tolv. Nya vanor helt enkelt, jag brukar gå och lägga mig med Eric runt nio numera. Förut satt jag gärna uppe till sent på natten, hehe.

Om du kunde flytta någonstans, var skulle det vara?
Falkenberg, utan tvekan! Planer finns för denna flytt, men för tillfället är den inte realistisk. Får jag välja ett specifikt hus så finns det ett magiskt ett med broar och små bäckar som ligger ganska centralt i Falkenberg som jag gärna hade kikat närmre på!

När grät du senast?
Jag… minns inte? Jag gråter inte lika ofta längre. Men kanske i söndags förra veckan. Innan dess minns jag inte ens.

Värsta fysiska smärtan du känt?
Mensvärk, skulle jag säga. Eller diverse smärtor i magen från och till. Men jag har varit relativt fri från fysisk smärta faktiskt.

Två av dina favoritfilmer?
Men jag haaaaar inga längre? Jag vet inte. Jag kan se om Sagan om Ringen-filmerna många gånger om. Länge tyckte jag mycket om Amelie från Montmartre, Wild Child och Den Hemlighetsfulla Trädgården. Kanske Djävulen bär Prada..?

Om du kunde ha vilken karriär som helst, vilken skulle det vara?
Inte den blekaste helt ärligt. Jag drömmer inte om att arbeta. Helst av allt skulle jag bara lära mig saker hela livet i stället. Men kanske något med trädgård och växter?

Fyra personer du vill ska kopiera listan och svara på frågorna?
Sofie
Fredrika
Alicia
Thea

Vad ska du göra nu?
Nu ska jag äta lunch, ta min dagliga promenad, och sen läsa kurslitteratur och anteckna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram