Spellista v20 2021

Spellista v20 2021

Jag är äntligen ikapp igen! Det här är officiellt spellistan för veckan, även om jag är något skeptisk egentligen. Eftersom det enda i musikväg som har varit relevant den här veckan har varit… Eurovision… så har jag såklart satt ihop listan med det i åtanke! Och så släppte viss MARINA en ny singel till, som självklart hamnade på listan, för allt hon gör är guld.

Så Eurovision-veckan. Det blev det verkligen. Min absoluta Eurovision-favorit (när Lordi vann och jag var 12 hoppade jag bokstavligt talat i soffan av glädje och skrek med till min då bästa låt… ja, ni fattar), och så de jag tyckt bäst om från årets omgång! Och så tittade vi på Muren (som är slut igen?! Vad ska vi nu titta på på lördagarna…?) och de hade med Curly Sue som jag älskade så oerhört mycket 2008, så den fick också slinka in. Men utöver MARINA, Takida och lite Lordi så är alla övriga sju låtar från årets Eurovision. Vad tycker vi om årets vinnare?! Jag gillade låten, men känner att det kanske ändå var rätt otippat? Framförallt hur de vann.. Men visst, ändå inte en superkass låt, tack och lov!

Tusse fick stå kvar på listan från Mellofinalen, för den egentligen enda regeln jag har är att inte upprepa låtar. Något som jag erkänner börjar bli svårt nu? Inte för att musiken håller på att ta slut, tvärt om, men ibland glömmer jag faktiskt bort att jag redan har använt en favoritlåt, hehe. Men än så länge inga dubbletter! Nu ska ni få kika på listan i stället för att läsa mitt text-babbel dock. Här är den:

Som vanligt hittar ni spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)! Och shuffla på, förresten, det är ju mest bara Eurovision ändå, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram