Spellista v22 2021

Spellista v22 2021

Veckans spellista! Jag tycker den är rätt bra, om jag får säga det själv. Den ger mig sommarkänslor, vilket är precis vad jag har just nu. Men den har också ett stråk av lugn och vemod, från när jag fortfarande var på dåligt humör i slutet av min mens.

Veckans lista innehåller ett gäng låtar från den här tiden 2016, när jag letade ny musik på topplistorna. Låtar som har hängt med sen dess, när jag mest behöver lite pepp och glädje. Där finns också lite Maggio, även om jag inte riktigt känner igen mig i hennes texter. Låtarna är ju så medryckande, trots att texterna är så deppiga? Lite The Sounds, bandet som var det första jag älskade som barn (och vars låtar ibland ploppar upp i huvudet – som nu i veckan), och så lite musik från Pretty Little Liars som jag tittar på med Eric just nu. Lite nostalgi som jag rotade fram ur minnet när jag tittade igenom en gammal tumblr från sena tonåren. Och så slutligen lite inspiration från P3 Musikdokumentär om Kesha, som jag tipsade om här!

Allt som allt blir det en ganska glad och härlig lista som passar bra när man promenerar, städar eller bara vill dansa lite hemma. Sätt på shuffle och dansa loss! Tills det kommer lugnare låtar, hehe. Då kan man ta en paus, kanske?

Som vanligt kommer ni till spellistan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)!

Hoppas ni har en fin helg och har haft en fin vecka! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram