Vardag

Höstupdate, hej och god jul!

Hej! Nu är jag här igen. Jag har velat fram och tillbaka i flera månader kring vad jag vill göra med lilla bloggen. Jag har bestämt mig för att ge den åtminstone ett sista år. Jag har ju ändå hållit igång mer eller mindre aktivt i snart 12 år?! Så här är jag. Säger hej! Och så pausar jag resten av året innan jag förhoppningsvis kommer igång igen efter nyår.

En snabb uppdatering ska ni ändå få! Här är ett fåtal bilder från hösten som får representera de viktigaste punkterna.

Var i Falkenberg en vecka, gick på bio och åt fancy frukost på Solhaga. Tips tips!

Sydde en kjol (nu är det två), och klädde mig varje dag och tog en bild. Gjorde några halsband också. För…

Nästan hela oktober och början av november var jag på förskolan igen! Och klarade av min VFU, tack och lov. Nu är jag på utbildningens sista kurs, sen kan jag börja jobba! Och så åkte jag till Lund för min årliga undersökning. Och lite Botaniska trädgården.

Började sticka igen, en halsduk (läskigt!!!!), och hängde på Laerke Baggers KAL på Instagram där vi ska jobba med sånt som vi tycker är läskigt. Och så blev det Babyshower också, samma helg! Nu finns det en liten bebis som jag ska få träffa snart <3

Och nu börjar det närma sig jul?! Bara några dagar kvar. Skolan får ta lite tid, stickningen också. Julklapparna ska slås in, packlista ska skrivas, packning ska packas. Förhoppningsvis håller sig alla friska i jul.

Och alldeles snart får jag träffa min bästa, bästa gubbkatt igen <3 Han mår inte så bra, så risken är att det är sista gången nu. Älskade, älskade lilla djur.

Nu ska jag bara vänta på att svärmors födelsedagspresent ska svalna (hennes bästa grej – en nötfri granola som jag brukar göra), skriva vidare på packlistan och fortsätta lyssna på Stickkontakt på telefonen.

God jul på er! Gott nytt år?! Snart ses och hörs vi här igen. Puss på er! <3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linnéa 3 januari, 2022 at 16:39

  Vad kul att höra av dig här igen 🙂 Funderar på om jag lite sporadiskt skall ta tag i min egen blogg men vi får se. Det är ju så mycket som skall få plats i ens liv.

  Hoppas du fick en trevlig jul och ett gott nytt år!

  • Reply Beatrice 4 januari, 2022 at 14:54

   TACK, så glad jag blir av att höra det! <3 Och det gör du ju absolut som du vill och orkar, men jag har i alla fall känt att jag saknat det. Både ditt bloggande och mitt eget! God fortsättning, och kram!

   • Reply Linnéa 16 januari, 2022 at 19:36

    Åh jag har funderat på att börja lite smått igen men vi får se vad min stresshjärna orkar med. Jag har känt ett sug för bloggen det senaste, har lite tröttat på det snabba med insta.

    God fortsättning och kram till dig med 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.