Jag slänger upp en snabb fråga här, för jag tänker att ni kanske har några supertips till mig?! För det första har jag bloggat i… håll i er nu… 12 ÅR!? I mitten av juli var det födelsedag, men det glömde jag såklart bort helt och hållet. Men med alla dessa år av bloggande och fotande och skrivande, så har jag också samlat på mig vääääldigt mycket sånt som tar plats rent digitalt. Och därför behöver jag nya hårddiskar. Jag har redan haft en krasch för 7 år sen som jag aldrig riktigt återhämtat mig från, och jag vill helst inte vara med om en till.

Så, har ni några bra tips på externa hårddiskar? Jag behöver minst 1TB, gärna 2TB, och jag kommer försöka spegla dem så att allt finns dubbelt. Men vart ska jag ens börja i denna teknikdjungel?! Hjälp, hjälp, hjälp! Alla tips ni har är varmt välkomna. Puss på er!

(Och har ni förresten andra tips ni vill dela med er av, om precis vad som helst, så går det också bra! Allt från en bra låt till en cool person eller nåt gott att äta. Ni vet ju det, hoppas jag!)