Någon dag efter att vi kom hem från Falkenberg hittade det såhär års ovanliga solljuset in till mitt skrivbord! Det händer ungefär aldrig, eftersom det ligger en bit från närmsta fönster med en halvvägg för ena sidan. Dessutom faller ljuset liksom aldrig i den vinkeln, så jag får aldrig några bra bilder på den här delen av lägenheten. Men nu så! Klart en får passa på när det finns ljus liksom!?

Jag är en sån där stökig person som har tusen grejer igång samtidigt (men är skitdålig på att avsluta dem, hehe), så mitt skrivbord är ofta i någon sorts totalt kaos, eller åtminstonde halvkaos. Så var fallet den här dagen! Halvkaos, alltså. Framförallt den delen där min stationära dator står, eftersom jag sällan använder den. Den är mest där för mer förvaring, och för att jag i framtiden ska kunna installera redigeringsprogram på den så att jag alltid sitter där med mina bilder. Men ja. Halvkaos alltså.

Men ovanför mitt halvkaos har jag betydligt bättre ordning, minsann! Här skruvade vi upp tre tavelhyllor i slutet av sommaren, och de har varit en riktig räddning. Det är inte så mycket som får plats där, och det jag får plats med är sånt jag behöver nå lätt eller tycker är fint och kul. Så där står min lilla Lego-Harry som jag fick av Eric i december och byggde ihop. Där står en tavla med fint motiv, en liten växt på varje hylla, och ja, annat fint.

Rakt under hyllorna har jag tejpat upp annat jag gillar. Som citat, bilder jag tagit någon gång för flera år sen och beställt hem, och ett litet foto på Eric som han tog till något i en fotoautomat en gång.

Där står också en kopp vi köpte på Studio Arhøj i Köpenhamn, som jag fyllt med alla penslar, linjaler och andra verktyg som jag använder förhållandevis ofta. Brevid står en liten gullranke-stickling från min stora kruka i ena bokhyllan.

Sen står där en hel massa annat, som akvarellpapper, en skärmatta, min Bullet Journal, ett foto på mig som liten och en glasburk jag brukar ha vatten i när jag målar akvarell, bland annat.

Och så på skrivbordet! Där står min mood board-anslagstavla (som jag precis plockat ner för att göra om så fort jag bara hinner leta lite i tidningar igen). Där står också ett pennställ med favoritpennor och de penslar jag använder mest ofta. Och så vasen med alla långa penslar och linjaler, samt min fjäderpenna. Och så washitejpen i en mango chutney-burk, tejphållaren och postit-lapparna såklart! Och en burk med lock som innehåller gem och pappersklämmor och kanske ett och annat gummiband.

Slut på skrivbord! För några bilder på super-kaoset tog jag inte. Knappt så jag hade kunnat berätta vad som är i den högen bara genom att titta på den ändå, haha. Men jag är glad över att jag fick möjlighet att visa er en annars väldigt undangömd och mörk del av lägenheten! Hoppas på att snart ha tillräckligt städat + känna mig tillräckligt nöjd för att börja visa vissa hörn här hemma. Det har ju bara gått två år sen vi flyttade hit, hehe. Men snart så!