Vi åkte till Falkenberg över helgen, för att hämta hem Alves! Vi ska passa honom några dagar, och passade på att vara hemma ett par dagar och umgås och mysa i huset.

På vägen hem var det den vackraste solnedgången jag sett på länge, men såklart satt vi dels på fel sida tåget, och så var rutan ändå så skitig så det kanske inte var så drömmigt ändå, haha. Men vacker var den, så jag var ju tvungen att fota lite i alla fall!

Morgonen därpå vaknade jag upp med världens mysigaste katt i sängen, som hade stannat inne hela natten för han blev så glad att vi kom hem. Bästa sättet att vakna på, och jag är så himla glad, för jag reagerar inte alls på honom längre! Från att knappt ha kunnat andas efter ett par timmar hemma hos Eric, så kan jag nu gosa ner ansiktet i den där mysiga, mjuka magen utan att ens få lite snuva! Lyckan!

Sen var det dags för en halvdag hos farmor! Jag hade med mig garn, och fick stickor av farmor för de jag hade med mig var för små (svårt att avgöra över telefon, hehe), och så påbörjade jag ett pannband att ha när jag har VFU sen. Och så åt vi hastplättar till lunch och bara satt och pratade i flera timmar tills Eric kom och hämtade mig. Vi skulle nämligen hämta Alves från hans mormor och morfar, som bor i samma hus som farmor!

Sen hade vi köpt hem chips, och beställde pizza till kvällsmat. Och så satt vi i soffan och kollade igenom hela säsong 5 av RWBY (igen), och jag hann sticka en bit till på pannbandet! Är själv helt förvirrad över att jag tydligen kan få det såhär jämnt, men väldigt stolt över att det här nog blir något jag faktiskt vill ha på mig utomhus!

Sen var det söndag, och dags att åka hem! Alves hade aldrig åkt tåg förut, så jag var lite nervös, men vi kom till stationen i god tid och hoppades på att tåget inte skulle vara kort eller alldeles för fullt.

Men allt gick fint minsann! Han satt i buren, som fick plats på djur-delen av tåget, och sen låg han mest ner hela vägen från Falkenberg till Triangeln och så gick vi hem därirån. Världens finaste Alves-hund <3

Och nu har det snöat i Malmö, som sig bör när Alves är här. Bokstavligt talat varje gång Alves är här i Malmö så börjar det snöa, oavsett månad. Han har varit här i april en gång, klart det snöade då också! Så nu får vi se om årets första Malmö-snö ligger ett par dagar eller om det kanske till och med kommer mer!

2 svar till ”Helgen i Falkenberg ur telefonen”

  1. Profilbild för Linnéa

    Ditt pannband ser väldigt jämt och fint ut! Och kattmys på morgonen är typ det bästa som finns ?

    1. Profilbild för Beatrice

      Tack! Jag är rätt förvånad själv, haha. Det är liiite ojämnt nu såhär halvvägs, men fortfarande ganska okej faktiskt! Och ja, kattgos är det bästa alltid <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram