Senaste på instagram

För er alla som inte följer mig på instagram (något jag kom fram till med hjälp av bloggundersökningen, fyll gärna i den, är förvånsvärt få ändå!) så tänkte jag att vi kunde titta lite på det allra senaste som kommit upp där. Här är typ hela mars på instagram!

Pusselläggande med Eric som blev en tavla // Färgsorterat regnbågsgodis, en ny tradition jag har nästan varje helg nu för tiden // En akvarell jag målade en kväll, med guldfärg!

Morgonsol från köksfönstret ut i hallen // Vacker porslinsblomma hos Erics föräldrar // Palettbladssticklingar i favorit-vas.

Första gången jag träffade Mys bebis // Solsken på favoritväxt i bokhylla // Växt-shopping på Oasen i Malmö.

Tanken är ju att instagram är en helt egen värld för sig, så om ni är nyfikna på mer exakt vad jag gör dagligen och sånt där, så finns allt det på @beahallberg på instagram!

Ett svar till ”Senaste på instagram”

  1. Profilbild för Linnéa

    För mig som haft en paus från insta ett par veckor så var det här ju en toppen summering av vad du haft för dig den tiden jag var borta ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram