För er alla som inte följer mig på instagram (något jag kom fram till med hjälp av bloggundersökningen, fyll gärna i den, är förvånsvärt få ändå!) så tänkte jag att vi kunde titta lite på det allra senaste som kommit upp där. Här är typ hela mars på instagram!

Pusselläggande med Eric som blev en tavla // Färgsorterat regnbågsgodis, en ny tradition jag har nästan varje helg nu för tiden // En akvarell jag målade en kväll, med guldfärg!

Morgonsol från köksfönstret ut i hallen // Vacker porslinsblomma hos Erics föräldrar // Palettbladssticklingar i favorit-vas.

Första gången jag träffade Mys bebis // Solsken på favoritväxt i bokhylla // Växt-shopping på Oasen i Malmö.

Tanken är ju att instagram är en helt egen värld för sig, så om ni är nyfikna på mer exakt vad jag gör dagligen och sånt där, så finns allt det på @beahallberg på instagram!