Så kom ännu en dag när jag inte kom ihåg bloggen förrän rätt sent på kvällen. Det här inlägget kanske blir lite virrigt av det, men då får det vara så. För jag har så många tankar i huvudet just nu att jag känner mig lite lätt förvirrad i allmänhet.

Just nu har jag nämligen en period när jag inte sitter så mycket vid datorn. Eller, jag har gärna på en serie i bakgrunden (just nu har jag börjat se om Downton Abbey igen), men jag sitter inte aktivt vid datorn särskilt mycket alls. Den här veckan framförallt har jag känt ett behov av att sitta så lite vid datorn som möjligt.

I nästa vecka börjar dessutom en tentaperiod. Vi har en hemtenta som vi får en vecka på oss att skriva, och jag är rätt nervös. Dels för att varje fråga utgår från kurslitteratur och jag har inte orkat läsa allt än. Men också för att jag rent generellt sätt tycker att just hemtenta är så svårt. Har svårt att börja och svårt att fokusera.

Så tanken just nu är att jag ska försöka förinställa ett par inlägg nu under helgen. På så sätt slipper jag tänka så mycket på bloggen, och jag kan fokusera på allt annat som snurrar i huvudet. Men det gör också att jag kan lägga några timmar på att göra bulk-arbetet och därför få ut mer planerade inlägg som jag försökt få tid och ork att skriva de senaste två veckorna.

Så om allt går som planerat kommer det snart komma keramik, lite sommaråterblickar, och några vardagsinblickar! Kanske en och annan lista också. För en blogg kan väl aldrig innehålla för många listor? Eller, det tycker i alla fall inte jag!