Jag lanserar nyhetsbrev!

Hej på er! Jag har en jätterolig grej som jag tänkte berätta om idag. Och något som är jättenervöst också. Alltså, jättejättenervöst. Jag har länge funderat på om jag ska utöka bloggen med något extra. Instagram är ju på sätt och vis som en del av bloggen också, men eftersom det är på en egen sida är det ingenting jag äger (och det är dessutom inte alls samma innehåll). Men jag har velat utöka bloggen med något mer som jag just äger. Och det kändes nu naturligt att starta ett nyhetsbrev! Eller en mejlinglista, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det.

Det jag vet är att nu finns det ett formulär där man kan signa upp sig för 12 mejl om året från mig! Jag har redan skrivit klart ungefär halva det första mejlet, som alltså kommer den 15:e januari. Själva nyhetsbrevet kommer att vara en mer djupgående tanke från mig varje månad. Innehållet lär variera, men för januari har jag skrivit en personlig text om varför jag älskade boken Nuckan så himla mycket (jag skrev en kort recension här). Tanken är även att det ska innehålla några snabba uppdateringar, som vad jag läser och skapar på just nu. Jag kommer alltså djupdyka i de ämnen jag bloggar om, men på ett mer privat sätt. Det jag kanske ibland inte riktigt känner att jag vill skriva på en blogg som vem som helst kan läsa. Det blir alltså betydligt mer personligt än bloggen redan är. Utlovar självklart också lite hemligt innehåll!

Så om ni vill hänga med mig på detta nervösa, spännande, nya äventyr; signa upp er! Ni hittar formuläret HÄR, eller i min sidebar! Alltså rakt ovanför Instagram-bilderna, på bloggens högra sida. Allt ni gör är att fylla i mejladress och namn, så fixar jag resten!

Jag hoppas innerligt ni vill hänga med på den här resan. Så tills vi hörs här och på mejlen: Ha det fint! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram