Åh, jag är så glad att jag äntligen börjat blogga igen?! Att jag tog tag i hela skiten med back up av alla bilder och att det… jamen nästan är klart? Nästan, för jag fortsätter att ta nya bilder mitt i allt och får föra över lite extra. Men det känns ändå bra, som ett lugn i själen.
Och därför, nu när jag äntligen har plats på både dator och i telefon, så har jag lyckats plocka ut några bilder från de där nästan två månaderna när jag inte bloggade alls. Sånt som var lite extra fint, och som dessutom råkade hamna på bild. För mitt i allt detta förvirrande som är Corona, så vill jag att bloggen ska få vara mysig. Fin och mysig. För det är det jag själv vill fokusera på mitt i allt detta. Så här är några bilder som jag gillat på saker som varit fina på sistone!

Ljuset som bildar skuggor av växter på väggen i vardagsrummet.

Att Pokémon-spelet har en födelsedagsfunktion när man går in på Pokécentret med en tårta på skärmen och överraskningsfest <3

Och vår lilla tur över till Glyptoteket helgen efter att jag fyllde år. Så glad att vi hann med det innan allt konstigt bröt ut.

Vänner med gulliga barn som man kan umgås med <3

Och att hitta nya second hand-butiker med stor fyndpotential!

Att jag fått spendera så mycket tid med dessa två, både i Malmö och Falkenberg. Så viktiga personer <3

Att vi fick en tur till Falkenberg i vår, trots att påsken inte blir av. Och att den här katten är det bästa jag vet. När han gosar på ens mage i en timme <3

Och loppisturer i Falkenberg, med såhär fina loppiskorgar!

Att få gå på stranden med hunden i löjlig blåst, och träffa Erics morfar varje morgon på ungefär samma ställe.

Snödroppar i vas i solljus på kvällen.

Och framför allt: mornar på trappan i solen. Så glad att jag fick EN sån dag i vår. Lugnet i kroppen efter det är det bästa jag vet.

Men att det är så varmt att man får knäppa upp kappan är inte heller helt fel.

När såna här roliga grejer uppstår av en slump när man staplar saker på varandra, hehe.

När jag upptäckte att en av mina begonior hade börjat grena sig i precis varenda bladveck! Tack för fin stickling, Alicia <3

Att kunna sitta med öppna fönster på soliga dagar.

Alla träd och buskar som blommar i solen och värmen.

Keramikkursen på två helger. Snart är det glasering också!

Den gulliga kattungen som sprang omkring på kyrkogården när jag var på väg till keramiken.

SOLLJUSET.

Mest det i köket, som egentligen är en spegling från fönstren på andra sidan gården, men som är det bästa solljuset som finns.

Och så tulpaner. Framförallt rea-tulpaner som bara kostar en tjuga för att de börjat slå ut.

Men kanske mest att jag börjat skapa igen. Virkar, broderar och målar som aldrig förr. Och det är så himla roligt. Ska inte jinxa för mycket nu, men tror det kommer fortsätta ett bra tag till. Hoppas åtminstone innerligt det, för det är så roligt.

Märker verkligen att orken och viljan att ta bilder kommer tillbaka med ljuset. Hur många av de här fina sakerna har egentligen med solen att göra, hehe?

4 svar till ”Fina saker som fastnade i telefonen under tiden jag var borta från bloggen”

 1. Profilbild för Linnéa

  Det har allt med solen att göra skulle jag säga! Solen gör verkligen underverk för vår hälsa. Det blir så mycket enklare att se det positiva på något sätt.

  Det är kul att se att du har börjat skapa igen! Ditt Hallands broderi blev verkligen urtjusigt.

  1. Profilbild för Beatrice

   Ja, solen är verkligen magisk. Men tror också att det någonstans har att göra med att jag slutade med mina p-piller. Märker jättestor skillnad, och såhär i efterhand märktes det också att jag mådde som sämst från ungefär en månad efter att jag började med dem. Jobbigt, för det är ungefär de enda jag får ta pga överviktig + migrän. Men hellre psykiskt välmående (eller bättre psykisk välmående i alla fall), så får man väl skydda sig mot att bli gravid på andra sätt, helt enkelt… Men ja, solen gör trots allt en jäkla skillnad! Märker det framförallt de dagar det inte är sol….

   Och tack <3 och med din kommentar blev jag nu jätteinspirerad och funderar på om jag borde fylla en med hallandssöm också!?

   1. Profilbild för Linnéa

    Ja p-piller kan ju göra en väldig skillnad för ens välmående. Det är tråkigt när de gör att man mår dåligt av dem. Men att må bra är så mycket viktigare än att skydda sig mot graviditet, när det ändå som du säger finns andra skydd.

    1. Profilbild för Beatrice

     Ja, och såhär i efterhand har jag insett att mina preventivmedel nog har påverkat mig hela mitt vuxna liv. Jag hade kanske inte behövt vara låg i flera år om jag bara hade testat utan. Men man lär så länge man lever!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram