Spellista v4 2021

Ny vecka, ny spellista! Fast veckan är ju i och för sig inte så ny. Den här veckan har lite extra energi (än så länge) och behöver något att dansa fram till. Ni vet den där memen om han som står och lyssnar på musik om knark och mord när han viker tvätt? Det är precis så jag känner mig ibland, och framförallt när jag lyssnar på vissa av låtarna i den här listan, haha. När jag sitter vid skrivbordet och sjunger högt med när jag sitter och klipper i mina papper, lol.

I alla fall, här kommer en mer dansant, glad och kanske lite… smådrygt sarkastisk (?) lista! Med bara kvinnor dessutom. För det är en sån vecka, helt enkelt.

Som vanligt hittar ni listan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)! Den här veckan passar listan extra bra att shuffla, faktiskt. Trevlig lyssning!