Spellista v4 2021

Spellista v4 2021

Ny vecka, ny spellista! Fast veckan är ju i och för sig inte så ny. Den här veckan har lite extra energi (än så länge) och behöver något att dansa fram till. Ni vet den där memen om han som står och lyssnar på musik om knark och mord när han viker tvätt? Det är precis så jag känner mig ibland, och framförallt när jag lyssnar på vissa av låtarna i den här listan, haha. När jag sitter vid skrivbordet och sjunger högt med när jag sitter och klipper i mina papper, lol.

I alla fall, här kommer en mer dansant, glad och kanske lite… smådrygt sarkastisk (?) lista! Med bara kvinnor dessutom. För det är en sån vecka, helt enkelt.

Som vanligt hittar ni listan antingen genom att klicka på bilden eller genom att klicka (här)! Den här veckan passar listan extra bra att shuffla, faktiskt. Trevlig lyssning!

2 svar till ”Spellista v4 2021”

  1. Profilbild för Linnéa

    Jag har inte fått tummen ur att lyssna på dina listor än, men de ser väldigt intressanta ut.

    1. Profilbild för Beatrice

      Noll press verkligen! Tycker att musik är en sån sak som är väldigt personlig egentligen. Så har man inte lust att lyssna på något som är nytt för en, så ska man låta bli. Inland kan jag bara lyssna på ny musik och ibland vill jag bara ha samma låt om och om igen liksom! De ligger kvar när du har lust helt enkelt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram