Några av er kanske minns att jag gjorde ett 100dagars-projekt förra året där jag promenerade och tog bilder varje dag? Om inte, så kan ni läsa vad jag skrev inför det här. Såhär i efterhand ser jag verkligen hur dåligt jag mådde när det projektet började, och det är så skönt att kunna skriva att jag inte är på den platsen längre.

Samtidigt är det viktigt för mig att poängtera att jag inte heller är helt frisk, och att jag de senaste månaderna har varit ganska nere igen. Inte på samma låga nivå, men inte heller på en bra plats. Mina dippar nu är inte lika låga och går inte att jämföra, men de gör mig absolut nästan helt handlingsförlamad i perioder över timmar och någon enstaka gång dagar. Jag har en tendens att stänga in mig själv i lägenheten och inte gå utanför dörren. Det är enkelt. Att gå ut är svårt.

Därför gör jag samma projekt i år igen. En kort promenad om dagen och en bild per promenad på instagram. Inte svårare än så, och samtidigt precis så svårt. Förra året lyckades jag ta 90 promenader under de 100 dagarna (SVINBRA!), men jag slutade posta på instagram efter dag 75. Tråkigt såhär i efterhand, eftersom det är kul att se tillbaka på det nu. Därför är årets mål att posta på instagram varje dag. Målet för promenaderna är precis som förra året att nå 100, men allting över 80 är superbra.

Jag skriver detta mest för egen del, men skulle ni vilja följa mig i det här projektet så har jag öppnat upp förra årets instagramkonto igen. Jag är på dag 3 idag, och skjuter absolut upp dagens promenad genom att skriva det här inlägget. Men heja mig själv, det här går absolut framåt än så länge!