Blogg

Har ni några tips?

Jag slänger upp en snabb fråga här, för jag tänker att ni kanske har några supertips till mig?! För det första har jag bloggat i… håll i er nu… 12 ÅR!? I mitten av juli var det födelsedag, men det glömde jag såklart bort helt och hållet. Men med alla dessa år av bloggande och fotande och skrivande, så har jag också samlat på mig vääääldigt mycket sånt som tar plats rent digitalt. Och därför behöver jag nya hårddiskar. Jag har redan haft en krasch för 7 år sen som jag aldrig riktigt återhämtat mig från, och jag vill helst inte vara med om en till.

Så, har ni några bra tips på externa hårddiskar? Jag behöver minst 1TB, gärna 2TB, och jag kommer försöka spegla dem så att allt finns dubbelt. Men vart ska jag ens börja i denna teknikdjungel?! Hjälp, hjälp, hjälp! Alla tips ni har är varmt välkomna. Puss på er!

(Och har ni förresten andra tips ni vill dela med er av, om precis vad som helst, så går det också bra! Allt från en bra låt till en cool person eller nåt gott att äta. Ni vet ju det, hoppas jag!)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linnéa 6 augusti, 2022 at 11:06

  Jag kör på lagring online, jag har nog ett konto på alla tjänster som finns. Jag har en hårddisk med men minns inte vilket märke. Men precis som dig är jag orolig för en krasch, så molnlagring känns som ett bra komplement.

  • Reply Beatrice 15 augusti, 2022 at 19:57

   Jag är bara så skeptisk till molntjänster, för vad händer om de lägger ner!? Men samtidigt är ju hårddiskar också känsliga… känns som att man bara borde framkalla alla bilder man vill ha kvar och sen hoppas på det bästa med en extern hårddisk eller nåt… Men också så känns molnet så dyrt? Eller i alla fall om man har flera hundra GB att lagra… Får fundera vidare helt enkelt!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.