Hej hörni! Det är inte ofta jag börjar med ett hej, men idag tyckte jag det passade.

Det är ju så att ni läsare är en stor anledning till att jag skriver den här bloggen. Era kommentarer, att ni kommer tillbaka inlägg efter inlägg och att få kommunicera med er är ju trots allt det bästa med att blogga!

Och därför skulle jag behöva er hjälp. Jag har satt ihop en snabb bloggundersökning på 10 enkla, snabba frågor, som jag skulle vilja att ni svarar på. De handlar om bloggen och hur ni vill ha den, om ni fick bestämma. För att jag ska kunna anpassa lite, och kanske producera mer av det både ni och jag tycker om!

För det är ju så, jag älskar att jag publicerar här, och allt är en del av mig. Men det kan ju hända att det finns något ni inte är lika intresserade av, eller något ni helt enkelt vill se mer av! Och då tycker jag att ni ska passa på att svara på den här undersökningen. För både min och er skull!

Undersökningen hittar ni här!

Och den tar väl inte mer än 5 minuter som mest, antagligen mycket mindre. Och det skulle alltså betyda väldigt mycket för mig om ni svarade.

Tack på förhand, och kram på er! Glöm inte – du är bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram