Hej gänget!

Så precis när jag blir sugen på att blogga igen så är det klart att det krånglar med bildredigeringen. Photoshop lägger av mitt i redigering oavsett om det är en bild eller tio. Så i brist på bildmaterial från veckan att visa i en veckosammanfattning får ni en video i stället!

Förra året försökte jag filma lite under Malmöfestivalen, och fick väl ihop lite material. Inte så mycket, men tillräckligt för en kort liten video på en och en halv minut ungefär. I år filmar jag desto mer! Så om nån vecka visar jag troligast upp en video som fångat olika saker från den halvan av festivalen som hunnit flyga förbi innan jag åker hemåt till Falkenberg för nästa bröllop!

Men så fort jag får igång Photoshop så det fungerar igen (förhoppningsvis när jag har tid att sitta med det under dagen, annars förhoppningsvis måndag i alla fall), så får ni en veckosammanfattning igen! Och en liten mat-recension för de sista dagarna av Malmöfestivalen, om det är någon som åker hit och ska vara här de sista dagarna!

Nu ska jag dock fixa med våra nya bokhyllor, åka och gå på guidad visning på Malmö Muséer och kanske hänga en stund till på Malmöfestivalen idag också! Hoppas ni har en fin helg och att ni myser ihop er inne i regnet. Vi hörs så fort jag får ordning på allt det här igen. Kram på er!

Ett svar till ”Malmöfestivalen 2016 och en snabb uppdatering”

  1. Profilbild för lovisa

    så himla suverän festival <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram