Sommarlistan

List-dags igen minsann! Eller ja, nu var det ju ett himla bra tag sen då. Listan utgår delvis från stad, och jag har valt att fokusera på min lilla hemstad – Falkenberg! I stället för Malmö, eftersom Malmö är enklare att googla sig fram till information om, och för att sommar för mig = småstad och hav, inte storstad, hehe.


Vad är ditt bästa sommartips i din stad?

Att hänga på stranden! Och allt som hör till: titta temperaturen i vattnet vid bryggan. Äta glass från Peggens. Spela lite minigolf om det inte är för fullt med folk. Välja område att bada vid (det tvistas nog mellan alla vänner om det är bäst närmst piren, bryggan, stolen, ocean eller längre bort mot Netas Berg). Och bada såklart!

 

Vad har du för sommarplaner?

Att plugga igen mitt examensarbete mest. Det kommer få ta mest tid av allt. Men sen har jag en hel del småsaker som ska bli kul! Ska träffa Amanda i Kungsbacka på torsdag, ska till Eskilstuna om ett par veckor för träff med ett gäng från Monthly Makers. Erics semester spenderas delvis i hans föräldrars hus när de är på semester, och en annan del spenderas med lånad bil nere i Skåne = superfina utflykter!

Annars har jag redan gjort lite av det jag hoppades på, som att träffa farmor, gå på loppis, plocka jordgubbar och dricka flädersaft. Kanske tar jag mig en vända eller två till Lund om jag behöver lite miljöombyte, eller någonstans nytt i Malmö där jag aldrig varit förut. Och så går jag på Malmöfestivalen i slutet av allt, såklart!

Vad kommer du att blogga om i sommar?

Om jag bloggar alls, haha. Men jag har precis börjat gå igenom bilderna från Frankrike, så inlägg om den resan kan ni garanterat vänta er! Sen lär det komma bilder och text från andra små äventyr. Både i Falkenberg, Malmö och på andra ställen!

Vad läser du/lyssnar du på i sommar?

Lyssnar på Sommar i P1 så mycket jag bara kan (hittills gillar jag Bianca Ingrosso och Mouna Esmaeilzadeh bäst). Läser tidningar (mest Country Living och Lantliv, men också Rum Hemma och The Simple Things), och så kurslitteratur och metodlitteratur så fort jag får chansen ungefär.

Vilka bloggar läser du i sommar?

Tar igen favoriter, helt klart! Läser ikapp hos Alicia, Wilda och Ellen. Tar igen inne hos Julia, Julia och Jenny. Ser till att läsa igenom missade inlägg hos Krickelin, Sandra och sist med inte minst Thea.

Vad gör du om det regnar?

Stannar inne och ser det som en utmärkt anledning att plugga lite till! Eller går ut för att fota lite. Ibland blir det ju faktiskt mer spännande i regnet.

 

Ett svar till ”Sommarlistan”

  1. Profilbild för Wilda

    Åh vad jag ser fram emot att få rå om er i Eskilstuna! Så fint inlägg, Bea!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram