Någon sa säkert en gång att för att få uppleva något måste man utsätta sig för situationer där man kan uppleva något. En ganska vis person, säkert. För det är ju ganska sant. Vill man ha upplevelser i sitt liv så måste man utsätta sig för upplevelser – hur ska man annars uppleva nåt?

Så när Kajsa kom till Malmö på nationaldagen utsatte vi oss för massa upplevelser! Vi testade ny (för oss) pizzeria. Vi promenerade runt på stan och köpte glass på Lejonet och Björnen vid Lilla Torg. Vi satt vid kanalen och pratade och filosoferade i ett par timmar. Och sen tog vi med oss middagen (och Eric) ut till Folkets Park. Åt potatissallad, rostbiff och quornfilé, sittandes på en filt, samtidigt som solens sista strålar sken bakom ryggen på Kajsa. Några dansade koreograferad dans en bit bort, och folk försvann sakta med solen. Vi satt kvar tills vi frös, och sen satt vi uppe och pratade till två på natten.

När jag vaknade hade Kajsa åkt, tillbaka till Falkenberg för att jobba. Sen sågs vi igen nån vecka senare, men det är en historia för en annan dag. Eller ingen dag. Eller för instagram, där den redan finns. För här på bloggen ligger vi efter tiden och inte i nutid.