Hej på er, long time no see va?! Men så välförtjänt det ändå blev att inte hänga här. Har inte alls saknat det förrän nu, och tänker att det kanske är ett bra tecken. Eller ett dåligt för bloggen, jag vet inte. Eller så är det just en sån här lång paus som får mig att inse exakt vad jag vill att lille bloggen ska vara. Men det tänker jag att jag kommer till i ett annat inlägg, för det blir alldeles för långt just nu.

För idag är det ju liveblogg ni läser! Jag sitter och skriver i detta nu (17.03), och formulerar mig såhär innan jag ska redigera lite bilder som ska passa in här mellan orden och raderna av text. Så får vi se när sjutton jag är färdig. Jag gissar lite blint på runt 18.34. Vi får se om jag hade rätt eller inte va?!

Så idag tänkte jag att vi kunde titta lite på den kommande veckan, och kanske bakåt lite på de två-tre senaste, utan att gå in på detaljer allt för mycket. För jag har så otroligt mycket material att visa, och det kommer jag också försöka göra, sakta men säkert den kommande framtiden. Hoppas jag. Lovar inget längre, för jag håller det ca aldrig när det kommer till bloggen.

Vad har hänt på sistone då? Jo, men mest har jag suttit här hemma sen vi kom hem från Falkenberg. Ångestat en del, men jag har också skrivit en omtenta! Som jag hoppas blir godkänd, det skulle jag verkligen behöva. Ingen har nog missat att jag mått lite dåligt den senaste tiden, men jag tänker att den här omtentan är ett gott steg på vägen.

Sen har jag också börjat fixa lite här hemma! Städa ikapp hela sommarens äckel, eh… men också börjat inreda igen. Vi har satt upp några tavellister ovanför mitt skrivbord, vi har rensat några golv-högar (är det bara vi som har såna, eller är det en allmän grej??) och lagt saker i sälj-högen och skänk-högen som ska fixas så fort skolan börjar dra igång igen.

Inredning blev jag sugen på igen nu i veckan, eftersom jag hittade tillbaka till Skillshare. Hittade nån kod för att få nån månad för 0,99$ i mitten av sommaren och tänkte att jag ville testa igen. Nu närmar jag mig slutet av den tiden jag köpte, och tänkte att jag får i alla fall ta och använda det va?! Så vips började jag göra moodboards igen, blev sugen på höst och så hittade jag en inredningskurs och ja. Fastnade helt enkelt. Städningen kom på köpet, heh.

Annat jag hittat på är att promenera runt lite i mina bästa second hand-butiker och leta efter saker vi behöver. Just nu på listan står framförallt en potatissticka. För en sån har vi inte haft sen vi flyttade till den här lägenheten. Den försvann nog i flytten och sen dess har vi kört med gaffel… Men jag gillar inte riktigt det, så vi försöker hitta en ny, helst i trä och metall och inte i plast.

Något annat som står på listan är födelsedagspresenter till mina kusiner. För nu kommer vi till veckans ”planering”. I helgen åker jag nämligen hem en sväng! Eric ska plugga till sin sista omtenta, och jag vill inte störa. Samtidigt fyller min yngsta kusin år, och jag vill passa på att fira honom! Perfekt kombination med andra ord. Men eftersom jag i år försöker minska min konsumtion så mycket som det bara går, försöker jag hitta presenter begagnat. Och det är så svårt?? Så planen är att på onsdag och torsdag, när flest butiker har öppet, springa runt typ halvdagar på stan och kika efter presenter. För hans storebror fyller också år snart, och då kommer jag inte ha möjlighet att åka upp igen = lika bra att ta med present den här gången!

Utöver det ska den här veckan läggas på två saker: kompletterings-omtenta på ca 1/2 sida tillägg, samt den sista städningen av lägenheten och packning inför helgen! Ingen big deal, med andra ord. Resten av tiden kommer jag spendera med roliga saker, försöka hinna träffa nån att umgås med och kanske fortsätta inreda lite. Har redan gått på soffbordet och skrivbordet och är sugen på tavlor och lite annat kul.

Sen hoppas jag hinna fika med Kajsa när jag är hemma, och plocka björnbär och så umgås med mina föräldrar, såklart. Allt jag hinner under två och en halv intensiva dagar, tack! Men framförallt insupa den lugnare atmosfären, den friska luften och njutet som jag saknar så mycket här i Malmö.

Nu ska jag avsluta den här livebloggen för idag, för om jag ska hinna äta något ikväll och redigera några bilder, så är det dags för mig att sluta fastna på instagram och göra just det – redigera bilder! Jag hoppas ni har haft en fin dag, att ni får en fin kväll, och att jag orkar hålla uppe bloggen ett tag till. Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram