Den här rubriken kan vara det mest underliga jag skrivit på länge. För det känns så, himla underligt, jag känner mig inte alls som 25? 23 kanske, jag är rätt okej med 24, men 25 känns som något helt annat.

Inte så att jag direkt har åldersnojja, för jag känner inte att själva grejen med att bli äldre känns jobbigt egentligen. Det liksom bara händer, spelar inte så stor roll. Det är inget mer spännande med just den här dagen än igår eller imorgon. Men just siffran. Siffran irriterar mig på något sätt. Eller som Eric kom på när vi pratade om ljus till frukosten, att kanske kan vi återanvända de jag hade när jag fyllde 23? Då kom han såklart på att nu är det lika långt till 32 som det var sen jag fyllde 18. Och ni kanske kan gissa vilken av de åldrarna jag känner mig närmst, hehe?

Men det är ändå så, idag fyller jag alltså 25. Dagen jag beställt från Eric, i brist på möjlighet för mig att vara ledig hela dagen, är egentligen rätt enkel. Frukost på sängen med paket, fika när jag kommer hem från praktiken och att vi köper hem lite mer fancy utemat till kvällen. Inget krångel, helt enkelt, bara mysigt umgänge.

Här är en bild från två år sen, när jag fyllde 23! Nyinflyttade i lägenheten, halvvägs genom utbildningen och ganska peppad ändå. Det här var utan tvekan den bästa födelsedagen jag haft i vuxen ålder. Jag bloggade till och med om den i ett eget inlägg, komplett med museibesök och växtinköp!

Om jag orkar, hinner och har något att blogga om, så får ni såklart se ett inlägg om den här födelsedagen också. Annars har jag lovat mig själv att absolut aldrig mer jobba på min födelsedag igen. Jag ska bara göra kul saker när jag fyller år, som jag gjorde när jag fyllde 23. (Vi kan för övrigt helt stryka min 22:a födelsedag, när jag hade min första praktik någonsin och eh… spenderade den födelsedagen med att sova på toagolvet för där var kallt mot min febervarma stackars magsjuka kropp…)

Nu hejar jag på en fin födelsedag, hemma och på förskolan, och att ni har en fin vecka. Jag skriver så fort jag hinner igen. Praktiken tar såklart mycket tid och ork. Kram på er <3

6 svar till ”Jag fyller tydligen 25 idag?!”

 1. Profilbild för Alicia Sivert

  Största grattis och ha en riktigt riktigt fin dag!! <3

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack finaste bästa du! <3

 2. Profilbild för Linnéa

  Grattis på födelsedagen!! Hoppas du får en jätte bra dag ?

  1. Profilbild för Beatrice

   Tack!! Jag hade en superskön dag! <3

 3. Profilbild för Jenny

  Stort grattis fina du! <3

  1. Profilbild för Beatrice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram