Beatrice-bingo

Okej, så det här är kanske det roligaste jag sett i bloggvärlden på länge!? Hittade först hos Julia och sen hos Jasmin, och var helt enkelt tvungen att göra en egen.

Med lite (mycket) hjälp av Eric lyckades jag faktiskt komma på 24 saker som jag gillar, gör, eller säger ofta. Hade varit så kul att höra om ni får en eller flera raders bingo (och vilka!), eller om ni kanske kan kryssa en eller flera rutor?!

Så, hur lik mig är du egentligen, du som läser det här?

5 svar till ”Beatrice-bingo”

 1. Profilbild för Alicia Sivert

  Gud vad roligt, en sån här vill jag också göra! Av dina kryssar jag:

  Potterhead
  Crazy plant lady
  Havet
  Kasst självförtroende men bra självkänsla
  Brittisk tv
  Hatar lakrits
  Vänta ska bara ta en bild
  Innekväll
  Glömmer allt
  Dålig förlorare
  Dålig på att svara på meddelanden
  Och envis som fan!

  Så ganska lika men inget bingo? Haha!

  1. Profilbild för Beatrice

   Haha, ja, men det är sjukt kul att se vad folk svarar på detta! Om/när du gör en egen ska det bli spännande att se vad du lägger till på din! 😀

 2. Profilbild för Linnéa

  Lite lika är vi allt, sen finns det saker som vi är totalt olika på ?
  Potterhead
  Crazy plant lady (fast light nu, har en katt som äter/dödar mina plantor)
  Havet
  Kasst självförtroende men bra självkänsla
  Brittisk tv
  OST <3
  Vänta ska bara ta en bild
  Innekväll
  Glömmer allt
  Har inte heller "lärt" mig dricka kaffe, men ser ändå inte poängen med att göra det när alla klagar på att de får huvudvärk om de inte dricker sin dagliga kopp kaffe.
  Dålig förlorare
  Och envis som fan!
  Sen var de där sakerna som vi verkligen inte är lika varandra med. Jag verkligen avskyr times new roman, det är typ ett av de värsta typsnitten som finns och jag hatar att det varit det typsnitt som vi skall lämna in alla uppsatser i på förskollärarprogrammet. Har skrivit alla uppsatser i andra typsnitt som jag gillat och ändrat till det avskyvärda det sista jag gjort innan inlämningen ? Och hur kan man inte gilla lakrits?!?! Visst all lakrits är inte god men det finns massa sorter som är nästan godare än choklad.

  1. Profilbild för Beatrice

   Haha, men det är ju jättemånga du prickar in! Är det någon hel rad, eller är det för utspritt? Men alltså, kaffe, jag kommer nog aldrig fatta grejen? Hatar smaken i allt, men har börjat kanske, kanske acceptera den i vissa kakor? Helst inte dock. Samma med lakrits, fast det är faktiskt värre. Det går bara inte ner!? Och Times New Roman är ju det bäääästa typsnittet, hatar att Word har något annat förinställt så att jag alltid måste ändra, haha! Tänk så olika det kan vara?! 😀

   1. Profilbild för Linnéa

    Jag fick nästan en rad på ett par ställen men saknar en ruta på alla de raderna. Kan acceptera kaffesmaken lite i typ kokosbollar men där går gränsen för att inta kaffe i någon form. Haha ja det är lite lustig, men samtidigt är det bra att alla inte tycker lika ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram