Kan vi SNÄLLA skratta tillsammans åt att jag råkade döpa inlägget om min födelsedag till ”jag fyller 15”, och inte 25? Herregud, det om något är ett tecken på att det där med kontrolläsning innan en publicerar kan vara något att överväga, haha! Det är såklart ändrat på bloggen, men så vitt jag vet så ändras det aldrig på Bloglovin, så där kommer det för evigt stå att jag är tio år yngre än jag faktiskt är… skrattar så jag nästan gråter åt detta just nu.

Också det faktum att jag, på grund av att jag helt enkelt inte orkar sitta vid datorn efter praktiken, inte har sett detta förrän en vecka senare senare gör ju allting ännu roligare! Vet inte hur många av er som läser här ofta som blev fundersamma ens, haha. Hoppas innerligt att ni är med på att jag alltså inte är 15, även om det kanske hade varit nästan lite skönt ibland? Kanske lite? Eller kanske inte, ändå.

Men vad har hänt på senaste tiden då? Mer än att jag fyllt år, alltså. För det får ett helt eget inlägg, med de få bilderna jag hann och orkade ta den dagen.

Jag har ju min praktik för terminen just nu, och jag har redan hunnit med att vara sjuk. Såklart, när de skickar ut oss i VABRUARI. Det finns ju en anledning till att det kallas så, alltså. Herregud så många som är sjuka, både personal och barn. Jag åkte på mitt första veckan. I ungefär ett och ett halvt dygn var jag helt däckad, snöt mig igenom 10 paket näsdukar (som syns lite till höger på bilden, hehe) och hade 39 graders feber. Fattar ingenting, för sen gick det över på studs. Febern i alla fall, jag får fortfarande använda nässpray två gånger om dagen för att kunna andas. Och så känner jag av en ny omgång feber (hade nästan 38 grader när jag kom hem idag), men hoppas på att den håller sig borta med lite extra sömn och i värsta fall en alvedon. För imorgon kommer min lärare och ska titta på en aktivitet och prata om hur det har gått hittills under perioden.

Men till nåt roligare! Som typ allt annat, alltså. Till Alla hjärtans dag (som vi aldrig firar) fick jag nämligen en ny skärplatta! En större, för vi behövde ett bra underlag när jag skulle skära till ett par posters vi hade hemma för att passa i ramar. Så nu är jag en skärmatta rikare (den gamla har sett bättre dar och är precis så stor att ett A4 får plats, men då ser man inte markeringarna……… svårt att mäta på, med andra ord), och vi har alla våra tavlor redo att sättas upp på väggen!

Några hann vi faktiskt också sätta upp, men de hänger över soffan i vardagsrummet, och det har jag tagit bilder på för att visa i sin helhet, så de får ni se en annan dag.

Mer då? Jo, men praktiken känns bra. Jag är på en ny förskola, så det är mycket nytt och betydligt högre krav, men personalen är supertrevlig, maten är jättegod och barnen mysiga. Den här gången har jag bara små barn (alltså, de yngsta på förskolan, alla barn i förskolan är såklart små) och det är också helt nytt men väldigt spännande! Imorgon ska jag måla vattenfärg på kaffefilter och göra fjärilar tillsammans med de som inte sover, så håll tummarna för att det går bra när min lärare är där och tittar på! Och håll tummarna för att jag håller mig frisk också, förresten. För jag får inte ha fler sjukdagar nu. Hehe.

Nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan, äta upp det sista godiset från helgen, bli servad av min kära sambo som är gullig och redan har börjat med maten för ungefär en timme sen, och titta på Master Chef på trean innan jag antagligen går och lägger mig vid halv nio. Förskollärarlivet, alltså. Otroligt glamouröst, haha. Tänker att jag producerar bättre material när den här perioden är slut, så håll ut! Det blir bra igen snart, jag lovar!