Åh, livet. Som jag haft svårt att motivera mig själv till att skriva färdigt ett inlägg här. Jag har påbörjat flera stycken, men har inte kunnat avsluta och publicera. Hjärnan har helt enkelt varit för trött, och har inte orkat formulera meningar ordentligt. Och det knyter faktiskt an lite till temat för det här inlägget!

För det senaste året har jag, som lyssnade på i alla fall en 5-10 poddar i veckan, nästan helt slutat lyssna på poddar över huvud taget. Faktum är, att det numera bara finns två stycken som jag försöker lyssna på varje vecka.

Både skönt och lite tråkigt, tycker jag, som gärna tar in ny information och tycker att poddar är sådär lagom att spendera tid med när jag t.ex. redigerar bilder eller lagar mat eller så. Så nu tänkte jag tipsa om de två poddarna jag orkar med nu för tiden, och hoppas på att ni kanske kan dela med er av de poddar som ni lyssnar på!

Den första är Krukväxtpodden! Såklart inriktad på tips, tankar och hjälp med just krukväxter. Jonna och Therese är det som har podden, och de både pratar med varandra, med Marie som äger butiken Ginkgo i Stockholm, och åker runt och intervjuar folk som har experttips i frågor om specifika växter! Mina bästa avsnitt är det om sticklingar, de två om Hoyor, och det om suckulenter.
Här hittar du Krukväxtpodden!

Sen har vi ju Billgren Wood, som numera antagligen lite räknas som en klassiker i podd-världen, även fast den bara funnits i lite över ett år? Elsa och Sofia pratar om trender, och det är otroligt intressant att lyssna på! Några favoritavsnitt har varit Loppis-avsnittet, Jul-avsnittet och avsnittet om ångest.
Här kan du lyssna på Billgren Wood!

Så, nu undrar jag såklart, vad lyssnar ni på för poddar? Jag har så svårt att hitta något jag trivs med, allting är antingen så skrikigt eller så inskränkt att jag får panik. Jag klarar inte av sånt som inte ger mig information alls, och allra helst skulle jag vilja hitta någon som pratar lugnt. Jag är mer intresserad av specifika fenomen eller nördiga intressen än personer, så t.ex. Värvet är inte så intressant, heh.

Äsch, om ni har ett enda tips blir jag superglad, för snart har jag inte ork att lyssna om avsnitt något mer. Blir glad för varje litet tips jag får, tack på förhand <3