Nu har det gått en månad sen jag tog de här bilderna av vårt vardagsrum, och det känns helt absurt att februari tog slut och än mer absurt att mars snart är över också?! Men nu är det ändå över en månad sen jag tog de här bilderna av vårt vardagrum. Nystädat för att vi skulle få gäster, och sen dess har jag såklart också hunnit möblera om små delar av lägenheten. Så det ser alltså inte ens ut såhär längre, haha!

Något jag heller inte tänkt på innan jag hittade de här bilderna igen igår är hur gult ljuset är när det är mitt på dagen här?! Inte för att det spelar någon roll, jag blev bara lite förvånad, haha. Men här är alltså vårt vardagsrum! Ungefär två dagar innan jag tog de här bilderna satte vi upp tavlorna (efter att ha bott här i två år), och det blev så himla bra!

Här är väggen mitt emot, och dörren in till vårt sovrum, där det från och med igår inte heller ser likadant ut längre. Herregud, men ja, vi har lagt en del tid den här veckan på att möblera om, dammsuga på djupet (lol), och ja, allmänt fixa och dona. Vårkänslor kanske?!
I den här bokhyllan står alla serier och böcker som är svåra att färgkoordinera. Jag vet, jag vet, färgkoordinerade bokhyllor kan vara rätt töntigt. Men jag har sällan namn på författare eller bok i huvudet utan minns vilken färg den har, så för mig är det här systemet faktiskt guld värt. Har aldrig hittat böcker så fort innan!

Så därför är alltså bokhyllan färgkoordinerad. Också: den alla bästa väggen för Billy-hyllor! Det är precis så det går in såhär många på väggen, med någon centimeter till övers för dörröppningen och sen de två på bilden ovanför denna. Perfekt, med andra ord!
I denna bokhyllan finns alla böcker som inte ingår i en serie, eller som gick att färgkoordinera. Samt krukor, jord, sy-grejer, prylbyrån, kameraväskan och ett gäng växter, då. Allt möjligt, med andra ord.

I mitt bästa hörn finns min Rhaphidophora tetrasperma, den stora växten som jag fäst upp på väggen. Där står sen i förrgår nu också ett större gäng växter i hörnet mellan sofforna, tillsammans med mitt tidningsställ och min bästa lampa. När vi köpte den hade den en enorm lampskärm som vi inte alls gillade, men i somras hittade vi precis en så stor jag hela tiden tänkt att den ska ha, och nu älskar jag den lite extra mycket!

Och här är det, nästan hela, vardagsrummet! Ett av mina absolut bästa rum (som att vi ens har så många, lol). Till höger utanför bild står mitt skrivbord som jag visade här, och bakom mig finns hallen, köket och badrummet. Och så ser ni ju min bästa taklampa här också, kristallkronan! Den hittade vi i samma 2hand-butik som golvlampan, och den visade jag här.

Det var det hele! Det var någon som svarade på min bloggundersökning (fyll gärna i den om du inte gjort det!) som önskade en lägenhetstour, och jag tänker att det här kanske lite är början på en! Om inte annat, här är vårt största och mest välmöblerade rum, hehe. Om det inte kommer något mer så har jag i alla fall delat med mig av detta.