Liveblogg! För ovanlighetens skull, men det kändes precis som en sån dag när jag gjort saker, fotat det och dessutom har tid och ork att berätta om det! Så i form av sex stycken rutor jag tagit med telefonen, tänkte jag visa några fina saker från min dag.

Promenerade till skolan idag, och solen värmde nacken och gjorde mig till en rolig, lång skugga på marken. Och mina hörlurar fungerade hela vägen till skolan!!! Ett sabla mirakel. De har krånglat sen i januari.
Och så gick jag förbi hundrastgården vid St Knuts torg, där körsbärsträden nästan blommat över?! Helt sjukt, egentligen. Nog för att de är tidiga, men äppelträdet brevid har också nästan blommat över. Tittade tillbaka på min instagram, och förra året började det blomma runt den 15e april… tidig vår i år?!

Gick också förbi ett av alla fält av blått som är Malmö just nu. Med andra ord, min bästa vårblomma (Scilla!) blommar ÖVERALLT just nu, och det är det finaste jag vet!
Kom fram till skolan och tog hissen upp till biblioteket på femte våning och var röd och svettig och lite trött efter att ha släpat på min ryggsäck på 5 kg (ja, jag vägde den när jag kom hem. nej, fem kilo är inte så farligt, men jag är otränad, lol).

Satt i skolan och grejade med examensarbete med min partner in crime Erik (alltså inte min sambo Eric, notera stavningen för framtida förvirring!), och sen hade vi vår första handledning! Skönt med handledning i grupp, men också lite läskigt. Tror dock vår handledare blir skitbra, så är ganska peppad just nu ändå!
Och på vägen hem såg jag årets första humla!! Höll på att inte stanna pga tung ryggsäck (5,5 kg med extra böcker vi lånade för examensarbetet), men fick en solig, kontrastrik bild ändå och såg knappt nånting i solen, så ja. Oklart. Men blev glad för humlan i alla fall!

Och det var den dagen. Sen har jag suttit still och tittat på min telefon i två timmar innan jag orkade med något alls mer. Nu står Eric i köket och lagar mat, och jag har ledigt tills imorgon. Så jag ska äta mat och sen fokusera på min titta senare-lista på Youtube. Så jäkla skönt.
Hur har eran dag varit? Några vårtecken eller annat fint?