Liveblogg! För ovanlighetens skull, men det kändes precis som en sån dag när jag gjort saker, fotat det och dessutom har tid och ork att berätta om det! Så i form av sex stycken rutor jag tagit med telefonen, tänkte jag visa några fina saker från min dag.

Promenerade till skolan idag, och solen värmde nacken och gjorde mig till en rolig, lång skugga på marken. Och mina hörlurar fungerade hela vägen till skolan!!! Ett sabla mirakel. De har krånglat sen i januari.
Och så gick jag förbi hundrastgården vid St Knuts torg, där körsbärsträden nästan blommat över?! Helt sjukt, egentligen. Nog för att de är tidiga, men äppelträdet brevid har också nästan blommat över. Tittade tillbaka på min instagram, och förra året började det blomma runt den 15e april… tidig vår i år?!

Gick också förbi ett av alla fält av blått som är Malmö just nu. Med andra ord, min bästa vårblomma (Scilla!) blommar ÖVERALLT just nu, och det är det finaste jag vet!
Kom fram till skolan och tog hissen upp till biblioteket på femte våning och var röd och svettig och lite trött efter att ha släpat på min ryggsäck på 5 kg (ja, jag vägde den när jag kom hem. nej, fem kilo är inte så farligt, men jag är otränad, lol).

Satt i skolan och grejade med examensarbete med min partner in crime Erik (alltså inte min sambo Eric, notera stavningen för framtida förvirring!), och sen hade vi vår första handledning! Skönt med handledning i grupp, men också lite läskigt. Tror dock vår handledare blir skitbra, så är ganska peppad just nu ändå!
Och på vägen hem såg jag årets första humla!! Höll på att inte stanna pga tung ryggsäck (5,5 kg med extra böcker vi lånade för examensarbetet), men fick en solig, kontrastrik bild ändå och såg knappt nånting i solen, så ja. Oklart. Men blev glad för humlan i alla fall!

Och det var den dagen. Sen har jag suttit still och tittat på min telefon i två timmar innan jag orkade med något alls mer. Nu står Eric i köket och lagar mat, och jag har ledigt tills imorgon. Så jag ska äta mat och sen fokusera på min titta senare-lista på Youtube. Så jäkla skönt.
Hur har eran dag varit? Några vårtecken eller annat fint?

Ett svar till ”En dag i sex rutor från telefonen”

  1. Profilbild för Linnéa

    Vad roligt att ni kommit igång med ert x-jobb och att handledaren känns bra! En bra handledare gör mycket, det vet jag som hade en rätt så värdelös en. I slutändan struntade vi i våran handledare och körde vårt eget race, vilket funkade så mycket bättre för oss. Vad skriver ni om? ?
    Jag har sett ett par humlor och fjärilar ute på vår gård. Man blir så himla lättad varje gång de lyckas flyga obemärkta över gården och slippa en skock barn som jagar efter dem. De små djuren har inte ett lätt liv på en förskolegård alltså ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram