Ett litet hej

Hej på er! Nu blev det sådär igen, ni vet, tiden bara springer iväg. Om det är något som folk som inte bloggar underskattar så är det verkligen tiden det tar att redigera bilder, skriva inlägg och rodda med allting som är runt bloggen.
Men det var inte alls det som inlägget skulle handla om ju! Faktum är att jag hade noll tankar bakom inlägget egentligen, mer än att jag ville göra något opretentiöst av det för att komma igång lite igen. Jag har ett gäng inlägg planerade, men som sagt, bildredigering alltså.

Det mesta i livet just nu handlar om examensarbetet, och vi kämpar på för att bli klara i tid. Det är mycket arbete såklart, och det är väl hela poängen. Men nu börjar det ändå kännas som att vi kommer någon vart, och efter att vi gjort två observationer känns allting lite lugnare. Sen får man liksom se vad som händer, men nu kan vi i alla fall påbörja någon sorts analys, och det känns väldigt skönt.

Framförallt är det skönt att inte vara själv i det i år, och att ha någon som pushar lite när det blir tungt, och vice versa. Extra roligt är det också för att min skrivpartner bor i Lund, och de förskolor vi varit ute på hittills har också varit i Lund, så jag har en bra ursäkt att åka dit oftare! För Lund på våren är faktiskt svårslaget får jag erkänna. Mer naturskönt än Malmö, på många sätt. Framförallt mitt i stan, men verkligen skillnad när man kommer lite utanför centrum. Just nu blommar allting om vartannat, och nästan varje hus verkar ha ett körsbärsträd, äppelträd eller annat blommande träd i sin trädgård. Mycket vackert.

Mer då? Jo, men påsken var fin, det kommer ett litet inlägg om den inom några dagar. Soligt, varmt och jag njöt utomhus så mycket trots att jag hade packat heeeelt fel kläder med mig i tron att det skulle bli klassiskt aprilväder. Men brände mig i ansiktet gjorde jag såklart, ändå. Hehe.

Och så var jag ju på vandring i söndags! Och det var verkligen en upplevelse. 9,4 kilometer i kuperad terräng i regnig skog, minsann. Det trodde jag nog aldrig att jag skulle göra, men vilken upplevelse! Hade såklart kameran med mig, så även fast de två sista timmarna av tre föll bort på grund av regnet, så har jag några fina bilder att dela med mig av.

Men nu är det dags att avsluta den här lilla uppdateringen. Jag kände bara att jag saknade att skriva något som inte är så akademiskt, och det här kändes precis rätt. Förresten – om ni vill hålla lite koll på mig mellan varven här på bloggen, så är jag betydligt mer aktiv på instagram! Finns på @beahallberg om ni är nyfikna på vad mer jag hittar på om dagarna! Kram på er, och glad Valborg eller vad man nu säger!

3 svar till ”Ett litet hej”

  1. Profilbild för Alicia Sivert

    Mysigt att få en ögonblicksbild från din vardag! Jag vill verkligen se och höra mer om vandringen. Glad valborg!

  2. Profilbild för Ulrika

    håller helt med om att den som inte bloggar lätt underskattar vilken TID det tar att göra ett genomarbetat inlägg. kul förstås, men oerhört mycket mer tidskrävande än vad de flesta föreställer sig.

  3. Profilbild för Linnéa

    Så skönt att höra att allt känns bra med examensarbetet! Se till att inte glömma bort att vila/pausa lite emellan allt skrivande. Man behöver verkligen det för att få nya perspektiv på det man skriver ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram