I ett försök att bara få en avslappnad inställning till bloggen igen sorterar jag igenom arkivet på min gamla blogg, från när jag la mer tid på den men också skrev betydligt kortare och enklare inlägg. Så här kommer en lista från min gamla listor-kategori!

Ditt humör just nu?
Peppad, ganska glad, och har svårt att sitta still trots träningsvärken!

Vad gjorde du för femton minuter sen?
Dansade omkring i vardagsrummet samtidigt som jag tittade på om växterna behövde lite skötsel och hällde upp juice i ett glas.

Vad gjorde du för två timmar sen?
Vaknade, gick på toa, satte mig vid datorn och satte på musik –> mitt bästa album just nu.

Lyssnar du på radio?
Nej, det är inte riktigt min grej för det mesta. Jag föredrar att bestämma själv vilka låtar jag vill lyssna på, så slipper man sånt man knappt står ut med. Och prat-radio gör mig oftast mest stressad.

Vad har du druckit idag?
Äppeljuice <3

Vad har du ätit idag?
Ingenting än, jag har perioder när jag verkligen inte klarar av att äta frukost, och just nu är en sån period. Men äppeljuicen funkade fint som frukost, hehe.

Vad har du på dig just nu?
Ungefär samma som på bilden ovan till höger! Jeansshorts, ett svart linne och min blommiga kimono, alltså. Fast minus en väska, skor och hatt, och plus ett skärp!

Äter du kött eller vegetariskt?
Mestadels kött, antar jag. Vi jobbar på att få in mer vegetariskt i vår rutin, men just nu är det väl inte riktigt fokus. Försöker ofta beställa vegetariskt när jag är ute och äter för att testa lite nytt, dock!

Har du förändrats mycket det senaste året?
Ofta tänker jag nej, men det har jag nog ändå gjort. Både utseendemässigt och personlighetsmässigt. Uppenbara saker är nya glasögon, t.ex, men personlighetsmässigt är jag nog lite på väg tillbaka till mitt yngre jag på många sätt. Kanske kräver det ett eget inlägg, men det korta svaret på frågan är väl: ja!

Är du höger- eller vänsterhänt?
Högerhänt.

Vad köpte du senast?
Solskydd till ansiktet, antar jag. Innan dess minns jag inte ens, det var rätt länge sen jag handlade något som inte var typ mat.

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Eh, tror den kanske är grå? Lägger sällan märke till såna detaljer alls.

Vilket stjärntecken är du född i?
Vattumannen.

Vilken är din favoritfärg?
Utan tvekan skulle jag säga blått, tätt följt av svart. Ungefär 90% av min garderob innehåller eller består helt av dessa två färger, heh.

Spelar du något instrument?
Knappt längre, men är okej på pianokomp, gitarrkomp utan barréackord, och är väl kanske inte ens behjälplig på elbas längre. Mitt mesta instrument är min röst, dock.

Charterresa eller tågluff?
Varken eller, tror jag. Jag föredrar att stanna lite längre på ett ställe för att hinna ta det lugnt. Men om jag måste välja så kanske jag ändå säger tågluff.

Vad är det för väder hos dig nu?
Soligt, varmt, härligt! Tror termometern sa 14,5 grader i skuggan på innergården när jag hämtade min frukost-juice!

Din favoritfrukost?
Ja, men som sagt, just nu äter jag i princip ingen frukost alls. Men jag varierar ofta eftersom jag tröttnar fort. Senast var det Skogaholmslimpa med ost, från och till äter jag knäckebröd med ost, skinkmacka, rostbröd med olika pålägg, yoghurt med eller utan flingor, ja, ni fattar. Men aldrig mer än några veckor i rad på sin höjd.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, nej, det gör jag nog inte. Attraktion kanske, men inte kärlek.

Sover du tungt?
Haha, ja, verkligen. Har jag väl somnat vaknar jag inte av någonting, inklusive bilar som sprängs ett kvarter bort (vilket har hänt mer än en gång, otippat nog. Både i Malmö och Falkenberg, heh.) Eller okej, en gång vaknade jag faktiskt, men rent generellt sett sover jag genom nästan allt. Inklusive larm på morgonen, eh….

Drömmer du mardrömmar?
Nja, jag vet inte. Minns sällan vad jag drömmer, men det händer såklart. Vaknade så sent som förra veckan av en, men nu har jag glömt vad den handlade om. Bara att jag nyss hade somnat och vaknade av smällen som gick av på hörnet vid Nobeltorget natten till tisdag.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Hade någon frågat mig innan februari hade jag alltid utan tvekan svarat att jag är en kvällsmänniska i allra högsta grad. Men efter den senaste praktiken när jag gick upp med Eric varje morgon (4.50 ställde jag larmet på), så kanske jag ändrat mig lite. Från att ha kunnat sova till två på eftermiddagen när jag var typ 11, så har jag nu svårt att sova längre än klockan 9, och går gärna och lägger mig som senast 22. Så kanske varken eller? Haha.

Hur många kuddar sover du med?
En, för det mesta. Två om jag är förkyld.

Favoritklädsel?
Vet inte ens, något som är bekvämt? Är på många sätt rätt ointresserad av kläder. Men randigt har jag mycket av, och jeans då. Hemma går jag ofta omkring i shorts och t-shirt bara.

Favoritlåt just nu?
Svårt med specifik låt, men tipsade ju om mitt bästa album just nu längre upp! Låten jag lyssnat mest på tror jag dock är den här.

Vad ser du om du tittar åt vänster?
Slutet av väggen som öppnar upp till vardagsrummet, vårt vardagsrumsfönster, ett gäng växter, mitt syskrin, en av sofforna och ett gäng andra småsaker; golvmopp, tavlor som ska upp på väggen, sladdar från externa hårddiskar.

Vad ska du göra imorgon?
Imorgon är det första maj! Då ska vi se Avengers: End Game på bio! Äntligen, och samtidigt absolut inte äntligen.

Vad ska du göra i veckan?
Ja, idag ska jag skriva lite på examensarbetet och skicka till vår handledare för att han ska hinna läsa till på torsdag, imorgon är det bio, på torsdag har vi handledning och sen har jag inte specifika planer för resten av veckan än. Kanske hinner vi observera på fredag, annars är det full on skrivande som gäller!

Andra planer för månaden?
Ja, maj alltså, jag vet inte så mycket än. Examensarbetet är det allra viktigaste. Sen ska vi passa Alves igen mot slutet av maj/början av juni, i Falkenberg om jag kan komma ifrån. Sen har jag planerat in ett par loppisar också, men i övrigt är det väldigt oplanerat alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram