Några tankar från nuet

(Lol, jag glömde lägga till en rubrik. Skyller på att jag är så himla trött på att korrläsa text, hehe)

Jag öppnar med det här, så förstår ni hur glad jag är just nu: VI FÅR OPPONERA! Och så fortsätter jag med det som då blir så självklart, att jag verkligen är upptagen just nu. Så upptagen att jag knappt hinner med något annat än arbetet (lite lögn, jag har faktiskt förvånansvärt mycket tid för annat), men framförallt knappt orkar någonting annat.

Så nu har vi skickat in vår uppsats till examinatorn, insett att det fortfarande finns mängder av stavfel och kassa meningsbyggnader genom den halvan av arbetet vi inte hann gå igenom en sista gång, och släppt det för dagen. Nästa måndag opponerar vi i alla fall, och sen är det bara de sista kommentarerna som ska fixas till, så är det klart! Färdigt! Done and over with! Så jääääävla skönt. Fattar det knappt själv, men det är alltså äntligen gjort. Tog bara ett andra försök och ett samarbete, helt enkelt.

Så, det är alltså på god väg att bli färdigt, och det är det jag allra mest har tid med just nu. Men! Jag har faktiskt gjort lite annat roligt också. Mest har jag varit i Lund och skrivit arbete, men jag har också virkat en del! Jag fortsätter på mina bomullspads, och snart har jag 10 stycken. Sakta men säkert närmar jag mig de 20 jag planerat att göra. Jättekul, tycker jag! Jag har också testat dem ett par gånger, och jag tror det är något man får vänja sig vid lite, men annars är jag övertygad om att det kommer bli superbra!

Och så har jag faktiskt köpt mönster för ett lite större projekt! Till en av mina kompisar som ska ha baby shower om några veckor. Det är lite hemligt vad exakt det blir, men virkat är det i alla fall! Och i en färgkombo som är min absoluta favorit. Alltså turkost + marinblått + ljusrosa + mörkrosa! Hoppas innerligt att både mamma och bebis kommer bli glada i slutändan. Om inte annat har jag gjort ett projekt jag själv tycker varit skitroligt. Trodde inte jag skulle tycka att det var så kul, men wow alltså!
Så nu ska jag packa ner sagda projekt och promenera bort till Elin för ytterligare en syjunta. Ska bli så roligt att få visa hur långt jag kommit på bara två dagar!

Hoppas ni också har det lika fint som jag just nu, och att våren är snäll mot er. Om inte annat är det snart sommar (!!!) och det är så fint. Kram på er <3

Ett svar till ”Några tankar från nuet”

  1. Profilbild för Linnéa

    Grattis till opponering! Minns själv hur härligt det kändes när man fick veta det. Allt kommer säkerligen gå toppen bra på opponeringen. När den väl är över tycker jag att ni skall fira med en riktigt god fika (eller något annat gott), för det har ni faktiskt gjort er väl förtjänta av genom att ta er igenom en av de tuffaste delarna på utbildningen!
    Låter väldigt spännande med ditt hemliga projekt. Ser framemot att få se mer av det när det är klart ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram