Jag tänkte som såhär, att mina sommarplaner kanske är något jag ville dela med mig av. För jag ser så mycket fram emot den här sommaren, som är den första på länge när jag mår riktigt bra psykiskt. Jag har så mycket jag vill hinna med, men det här är alltså 31 saker som jag hoppas hinna med under de lite drygt 9 veckor jag har på mig att hinna med dem innan skolan drar igång för en sista termin.

Bilderna som ackompanjerar det här inlägget är ett litet gäng sommarbilder från förra året som jag aldrig visat innan. Fint att få planera sommaren i kombination med minnen från fina dagar förra året, tänkte jag.

☀︎ Göra flädersaft, jordgubbssaft, rabarbersaft, någon sorts saft.
☀︎ Bada på Skrea Strand
☀︎ Gå på babyshower
☀︎ Fika med Malmö-vänner i parker

☀︎ Läsa mängder av böcker
☀︎ Rensa ur gamla saker i garderober hemma hos mina föräldrar
☀︎ Spela minigolf på Skrea bangolf
☀︎ Äta kvällsmat på Fish & Chips-bussen

☀︎ Se ett par bra konserter på Malmöfestivalen
☀︎ Binda en midsommarkrans
☀︎ Gå på konstutställning på Flädje gård
☀︎ Friluftsmåla på stranden i Falkenberg, och i parker i Malmö

☀︎ Se utställningen om Ester Blenda Nordström på Skarhults slott
☀︎ Lyssna på mängder av sommarprat
☀︎ Umgås med farmor
☀︎ Fika citronbiskvi på Stålboms och säsongs-bulle på Borgmästargården

☀︎ Fynda böcker på loppis
☀︎ Plocka vildblommor varje dag i en vecka till #onebouquetperday
☀︎ Åka och plocka jordgubbar på självplock
☀︎ Putsa fönstren hemma i lägenheten

☀︎ Ta hand om mina växter
☀︎ Gå på utställning på RIAN Designmuseum i Falkenberg
☀︎ Sy klart fruktpåsarna i spetstyg
☀︎ Handla frukt på torget
☀︎ Utforska Malmö lite till

☀︎ Spela Yatzy med Erics familj på altanen
☀︎ Hänga halva dagar på stranden
☀︎ Hitta ett par sandaler som det går att gå långt i
☀︎ Hälsa på Erics kusiner i Eslöv

☀︎ Träffa Kajsas bebis
☀︎ Semestra med Eric i både Skåne och Halland
☀︎ Äta burgare på Burger Inn
☀︎ Gå på utomhusbio i Falkenberg

Och säkert en hel massa annat, men det här är verkligen sommarens prioriteringar. Mest av allt vill jag umgås med andra, börja måla lite igen, och bara spendera så mycket tid jag kan utomhus. Det är målet för årets sommar, förutom några veckors arbete. Vad ska du hitta på i sommar?