Tänker att titeln säger verkligen allt. Idag har varit en både långsam och väldigt intensiv dag. Jag går upp med Eric varje morgon den här veckan (eller let’s face it, försöker), och klockan ringer 04.50 varje morgon. Idag har jag också varit på föreläsning på morgonen och blivit dränkt i regnet. Det hade jag tänkt skriva poetiskt om när jag promenerade genom vattenpölar, men det händer inte ikväll. Nope, not today. Är verkligen helt slut, och tvingar ur mig några meningar för att hålla uppe min streak.

Så, sammanfattar dagen i följande ord:

Tidig morgon – Frukost – Föreläsning – Anteckna – Promenad – Biblioteket – Lämna tillbaka bok – Bli dränkt – Blött inpå huden – Köpa ny Bullet Journal – Bussen hem – Blött inpå trosorna – Blött inuti väskan – Lunch – RuPauls Drag Race season 11 – inviga ny Bullet Journal – mer RuPaul – Kvällsmat – Avatar: The Last Airbender – mer RuPaul – Blogga – Borsta tänderna – SOVA

Så, men de orden säger jag: Godnatt! Något mer planerat kommer upp under morgondagen. Puss på er <3