Tänker att titeln säger verkligen allt. Idag har varit en både långsam och väldigt intensiv dag. Jag går upp med Eric varje morgon den här veckan (eller let’s face it, försöker), och klockan ringer 04.50 varje morgon. Idag har jag också varit på föreläsning på morgonen och blivit dränkt i regnet. Det hade jag tänkt skriva poetiskt om när jag promenerade genom vattenpölar, men det händer inte ikväll. Nope, not today. Är verkligen helt slut, och tvingar ur mig några meningar för att hålla uppe min streak.

Så, sammanfattar dagen i följande ord:

Tidig morgon – Frukost – Föreläsning – Anteckna – Promenad – Biblioteket – Lämna tillbaka bok – Bli dränkt – Blött inpå huden – Köpa ny Bullet Journal – Bussen hem – Blött inpå trosorna – Blött inuti väskan – Lunch – RuPauls Drag Race season 11 – inviga ny Bullet Journal – mer RuPaul – Kvällsmat – Avatar: The Last Airbender – mer RuPaul – Blogga – Borsta tänderna – SOVA

Så, men de orden säger jag: Godnatt! Något mer planerat kommer upp under morgondagen. Puss på er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram