Räknas det fortfarande som samma dag om man inte gått och lagt sig än? Jag tänker att det får göra det.
Idag vaknade jag med yrsel, och sen har jag varit yr från och till hela dagen. Jag fick stanna hemma från min föreläsning och jag har inte fått gjort ett piss. Fantastiskt frustrerande, helt enkelt. Jag har bara kunnat sitta, eftersom att lägga mig ner har gjort mig mer yr, och att stå upp någon längre (eller stundtals kortare) stund också har gjort mig yr igen. Så jag har suttit, mest i sängen, och sorterat bland mina broderigarner. Klippt små.. ja, vad det nu heter på svenska. Thread bobbins kallas de på engelska, och snurrat tråd för glatta livet. Ska visa när det är klart.

Såhär såg delar av broderigarns-samlingen ut när jag organiserade i somras. Färgsorterad, åtminstone. Nu ser det ännu bättre ut!

Jag vet inte vad mer jag ska säga. Yrseln har också gjort mig rätt trött och kanske lite förvirrad. Och under tiden jag snurrat och klippt har jag bara orkat fokusera på det och filmer och serier. Så trots att jag suttit vid datorn hela dagen har jag alltså helt glömt bort att blogga.

Det jag vet är att jag helt enkelt får återgå till normalt liv när jag mår bättre igen. Vilket jag verkligen hoppas är när jag vaknar imorgon. För jag ska förhoppningsvis äta lunch i skolan och sen ha seminarie. Håll tummarna för att jag vaknar icke-yr imorgon, helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram