Jamen, jaha. Min första mobilblogg någonsin, spännande. Återstår att se hur många stavfel som kommer förekomma. Och om bilden kommer vara i rätt storlek även i datorn sen. Och hur många siffror texten kommer innehålla.

Det här kommer sent igen, och det är helt enkelt för att jag inte riktigt har varit okej idag heller. Och har tappat bort tiden och allt som är ”viktigt” och viktigt.

Men! Jag har åtminstone gjort klart min sortering av mina broderigarner! Trodde jag. Tills jag nu ikväll plockade undan min halvvägs färdiga hög med textilt material på golvet (Vi får gäster imorgon). Och insåg att… Jag har mer! Som jag hade gömt längst ner i min garnkorg! Fantastiskt. Så mitt estetiskt tilltalande och väldigt långa arbete är alltså inte klart. Om allt ens får plats i mitt syskrin. Vi får väl se. Tills vidare får ni en ytterligare liten sneak peek på bilden av hur bra det blir när det är klart!

Återkommer med mer intressant innehåll så fort jag är okej igen. Tills dess får ni hålla ut med det här som åtminstone håller sig till reglerna. Minst ett inlägg om dagen och minst en bild per inlägg. Hittills har jag inte missat en dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

jag är Bea.

Välkommen till min blogg! Här delar jag mest mitt skapande, och en del av livet. Nyligen skedde en flytt tillbaka hem till Falkenberg, efter 10 år i Malmö. Följ med mig när jag upptäcker min hemstad!

Följ mig också här:

Nytt på Instagram